Ми у Facebook
03.11.2019, 17:31

White Store Rivne розіграє путівку «До Італії з Loggia»

Трохи менше року у Рівному працює унікальний White Store Rivne – салон італійських фарб та декоративних штукатурок.
Тут ви знайдете венеціанські штукатурки, італійські фарби для покриття стін та підлоги та ще багато чого, щоб зробити ваш інтер’єр затишним, комфортним та дійсно унікальним. Компанія LOGGIA INDUSTRIA VERNICІ – лідер серед італійських фабрик в застосуванні інноваційних підходів, широті асортименту і обсягами виробництва.



- У нашому шоу-румі представлено широкий спектр декоративний рішень LOGGIA для оформлення як інтер’єрів так і екстер’єрів. Ми підготували для наших клієнтів панелі з різноманіттям декоративних ефектів і технік. Так, у нас ви зможете побачити нову якість внутрішнього оздоблення від LOGGIA – BiPlasma Metal, - розповідають власники салону. - Це інноваційне інтер'єрне двокомпонентне покриття, розроблене із спеціальними компонентами, закріплювачами та наповнювачами. Більш стійкий варіант матеріалу Plasma 3D. Підходить для нанесення на будь-які поверхні (стіни, підлогу, меблі, метал, скло).



Таке покриття надає елегантності та оригінальності будь-яким інтер'єрам, а швидке нанесення та висихання дозволяє декорувати підлогу всього за 3 дні!
Крім того, у White Store Rivne ви можете придбати екологічну, антибактеріальну і просто унікальну фарбу UMANA від Loggia. Завдяки вмісту солей срібла та використання нанотехнологій, фарба запобігає розвитку плісняви на стінах та стелі. Тим самим це просто ідеальне рішення для дитячих кімнат, садочків, лікарень, шкіл, готелів, жиилових комплексів. Ця фарба запобігає розмноженню бактерій на поверхні стін та очищує повітря від сторонніх запахів та є гіпоалергенною, прекрасно миється.



Салон White Store Rivne підготував для усіх рівнян та гостей нашого міста неймовірну акцію. З одного боку, на базі салону проведуть зустріч зустріч майстрів, архітекторів та дизайнерів. А також презентуватимуть італійські активні екологічні матеріали. І що найголовніше — відбудеться розгіраш поїздки в Італію на вісім днів! Під час подорожі «До Італії з Loggia» ви зможете відвідати 5 міст (Будапешт, Рим, Верона, Флоренція, Венеція), екскурсія на завод Loggia на узбережжі Тіренського моря!

Для того, щоб взяти участь телефонуйте у салон White Store Rivne за номером 096-661-55-66, або відвідайте його за адресою м.Рівне вул. Богоявленська 14. Прзенетація та розіграш відбудуться 8 листопада о 17 годині!
Кількість місць обмежена.



LOGGIA – той момент, коли все змінюється.
Місто Рівне, вул. Богоявленська 14
096 66 155 66







На правах реклами