Ми у Facebook
01.12.2019, 10:40

Їхали до Польщі: Посеред дороги ледве не згорів пасажирський автобус

Рівненські рятувальники на трасі Київ-Чоп ліквідували загорання у пасажирському автобусі міжнародного сполучення Харків-Познань
30 листопада на спецлінію 101 надійшло повідомленням про загоряння в моторному відсіці двоповерхового пасажирського автобуса міжнародного сполучення Харків-Познань на автодорозі Київ-Чоп поблизу села Грушвиця 1 Рівненського району.







До місця події було негайно направлено два чергових пожежно-рятувальних відділення та оперативно-координаційний центр обласного управління ДСНС.
Ще до приїзду рятувальників водій самостійно за допомогою вогнегасника гасив пожежу. Вогнеборці ще додатково подали на гасіння та охолодження моторного відсіку автобуса вогнегасячі речовини. Пожежу було швидко ліквідовано. З 46-ти пасажирів, що були в автобусі ніхто не постраждав.

Вогнем пошкоджено моторний відсік. Варто додати, що завдяки швидким та правильним діям водія по гасінню вдалося на початковій стадії не допустити поширення вогню в салон автобуса. Рятувальники загорання ліквідували остаточно.

На місці події працювало три одиниці спецтехніки ДСНС та 12 рятувальників.
Причина загорання встановлюється.





На правах реклами