Ми у Facebook
06.12.2019, 18:40

"Великий бокс" на "Інтері": Олександр Усик готовий назвати ім'я свого наступного суперника

У суботу, 7 грудня, о 21:30 в програмі "Великий бокс" на "Інтері" - пряма трансляція поєдинку-реваншу між володарем титулу чемпіона світу за версіями WBA Super, WBO, IBF і IBO в суперважкій вазі Енді Руїсом і британцем Ентоні Джошуа.
Бій відбудеться на Diriyah Arena в Ед-Дір'іі, Саудівська Аравія. Цієї зустрічі чекають не тільки самі боксери, але і всі вболівальники.



Настільки колосальний інтерес до поєдинку пов'язаний з тим, що в червні цього року, під час першої зустрічі, відвертий аутсайдер протистояння Енді Руїс зумів чотири рази відправити на настил рингу суперзірку світового боксу Ентоні Джошуа. Судді довелося зупинити бій в сьомому раунді, коли Джошуа вже був не в змозі захищатися. Для британця цей сенсаційний програш став першим в кар'єрі і спричинив за собою втрату всіх титулів чемпіона світу. Але Джошуа впевнений: радіти поясам Руїсу залишилося недовго.



"Протистояння Руїс-Джошуа сьогодні вже виходить за рамки боксу та спорту, - вважає керівник редакції спортивних програм телеканалу "Інтер" Роман Кадемін. - Це тепер абсолютно життєва історія: про віру в свої сили, про те, що розмір і міць не завжди грають головну роль. Про те, що, якщо у вас є характер, ви можете перемогти кого завгодно. В принципі, це Руїс і довів в першому поєдинку".

Одним з гостей вечора стане офіційний претендент на поєдинок з переможцем цього протистояння - Олександр Усик. Колишній абсолютний чемпіон світу в крузервейті, а нині - перспективний супертяж також розглядає в якості наступного партнера британця Дерека Чісору. Українським телеглядачам він знайомий по бою з Віталієм Кличком за пояс WBC, який відбувся в 2012 році. Тоді Чісора програв нашому співвітчизнику. Очікується, що британець також відвідає бій Руїс-Джошуа, щоб зустрітися з Олександром Усиком.



Чи зможе Джошуа відновити свою непереможну репутацію і повернути старі титули? І кого в підсумку захоче побачити в рингу Олександр Усик - переможця цього вечора або знаменитого британського важковаговика Чісору? Дізнаємося зовсім скоро - в суботу, 7 грудня, о 21:30 в програмі "Великий бокс" на "Інтері"!

Текст і фото - прес-служба Інтер

РАНІШЕ МИ ПИСАЛИ
У «Великому боксі» на «Інтері» - довгоочікуваний дебют Олександра Усика в суперважкій вазі
Олександр Усик спробує зібрати всі боксерські нагороди світу





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ