09.12.2019, 08:40
Робота на Рівненщині: хто треба?
Кілька актуальних вакансій на ринку праці.
Потрібен лаборант на виробництво харчової промисловості. Графік роботи з 9:00 до 18:00 5-тиденний робочий тиждень. Заробітна плата 6000 грн/міс. Вимоги до кандидата: цілеспрямованість, пунктуальність, охайність з бажанням вчитись та розвиватись. Обов'язки: контроль та ведення технологічного процесу виробництва на всіх етапах. Адреса виробничих потужностей : м.Рівне, вул. Дворецька 120-М (р-н Агроресурс).
Також потрібен укладальник-пакувальник. Робочий графік: з 9.00 до 17.00. Заробітна плата 10000-12000 грн.
У зв’язку з відкриттям нового закладу на території мисливсько-спортивного комплесу «Сокіл», що в селі Суськ, відкрито вакансію повара-універсала!
Обов`язки:
приготування страв згідно технологічних карт, робота з калькуляціями;
контроль якості страв;
дотримання термінів та умов зберігання готової продукції;
прийом продукції у постачальників, перевірка її якості;
участь в проведенні інвентаризацій.
Умови: 7/7 з 10.00.-22.00.год, вчасна оплата праці, проїзд за рахунок роботодавця.
Більше вакансій дивіться у розділі ОГОЛОШЕННЯ.
Також потрібен укладальник-пакувальник. Робочий графік: з 9.00 до 17.00. Заробітна плата 10000-12000 грн.
У зв’язку з відкриттям нового закладу на території мисливсько-спортивного комплесу «Сокіл», що в селі Суськ, відкрито вакансію повара-універсала!
Обов`язки:
приготування страв згідно технологічних карт, робота з калькуляціями;
контроль якості страв;
дотримання термінів та умов зберігання готової продукції;
прийом продукції у постачальників, перевірка її якості;
участь в проведенні інвентаризацій.
Умови: 7/7 з 10.00.-22.00.год, вчасна оплата праці, проїзд за рахунок роботодавця.
Більше вакансій дивіться у розділі ОГОЛОШЕННЯ.
Категорія: Новини > Споживач
Автор: Микола ВОРХОЛА Переглядів: 4629Інші статті рубрики:
Як приготувати смачну паску: корисні поради для господині
Ось простий рецепт для приготування паски, традиційного українського святкового десерту.
переглядів: 83
Дорожче ніж торік: Скільки коштуватиме великодній кошик у 2024
Традиційні наїдки, що входять до складу великоднього кошика українця обійдуться на на 17,6 % дорожче ніж торік.
переглядів: 207
Нові цілі та терплячість: астропрогноз на середу
Дізнайтеся, що вам підготували зорі на 17 квітня.
переглядів: 303
Хрусткі картопляні вафлі: готуємо смакоту за 20 хвилин
Якщо ви не знаєте, чим урізноманітнити своє меню, а звичні страви з картоплі вам вже набридли, спробуйте зробити картопляні вафлі.
переглядів: 347
Сезон комах-паразитів: як вберегти себе від кліщів?
Сезон кліщів розпочато: піки активності щороку припадають на квітень-травень та серпень-вересень. Ці невеликі створіння можуть переносити збудників як вірусних, так і бактеріальних захворювань.
переглядів: 904