Ми у Facebook
09.12.2019, 06:00

Названо п'ять автомобілів, які ви ніколи не зможете продати

Існують моделі автомобілів, які непросто продати
Ліквідність автомобіля на вторинному ринку складається з безлічі факторів. Якщо коротко, це бренд, рік випуску, модифікація, оснащення, поширеність та імідж моделі і марки в цілому. Але існують моделі, які дійсно непросто продати на вторинному ринку. Самі про такі авто піде мова у статті.

1. Volkswagen Tiguan

Як правило, неліквідом автомобілі стають під впливом не тільки іміджу, а й після поганої слави про надійність. У даної моделі Volkswagen є проблеми при перепродажі, якщо мова йде про версію оснащену бензиновим наддувним двигуном 1,4 TSI. Також цей агрегат ставився на багато інших машини Volkswagen Group – наприклад, на Golf, Octavia, Yeti. Втім, на Tiguan він показав себе з найгіршої сторони. Мотор має ряд слабких місць, наприклад, можуть виникнути проблеми з ГРМ, паливною системою і преселективною трансмісією DSG з двома зчепленнями.



2. Skoda Yeti

Субкомпактний кросовер з двигуном 1,2 TSI має схожі з Tiguan проблеми. До надійності мотора є багато питань і, крім того, покупці часто уникають таких компактних агрегатів із системою турбонаддування.

3. Nissan Qashqai

Вітчизняні автомобілісти скептично ставляться до компактних двигунів. А, якщо він ще й з наддуванням і при цьому поєднується з варіатором, то й поготів. Усі ці «опції» є у Nissan Qashqai – 115-сильний мотор об’ємом 1,2 л з турбонагнітачем поєднується з безступінчатою КПП. Привід передній. Цікаво, що деякі перекупники намагаються взагалі не зв’язуватися з цією модифікацією через складнощі з реалізацією.



4. BMW 750i

Тут ми б відзначили машини з сумно відомою «вісімкою» N63B44 об’ємом 4,4 л, в розвалі якої встановлені два турбонагнітачі. Такий агрегат в основному можна зустріти на «сімках» F01 / 02, а також кросоверах X5 і X6. Один з найбільш проблемних моторів BMW, має слабкі паливну систему й турбіну. Ці та інші проблеми змушують власників продавати свої машини за смішні гроші.

5. Volvo S80 V8

Шведські машини в цілому складно назвати ліквідними, але в їх славній когорті є відверті «невдахи» – це восьмициліндрова модифікація седана S80 другого покоління і кросовера XC90 першої генерації. Ці моделі ви дійсно замучитесь продавати.





На правах реклами