Ми у Facebook
14.12.2019, 10:00

У Рівному перебуває чудотворна ікона (+ФОТО)

Кілька днів тому до Рівного прибула ікона Богородиці, яка зцілює від важких хвороб. список з оригіналу чудотворної ікони «Всецариці», освячена на поясі Божої Матері та чесній главі Іоана Золотоустого у грецькому монастирі Ватопед на святій горі Афон.
Назва ікони – Всецариця – свідчить про її особливу силу. Вона має благодать зцілювати недуги людства. Після молитов біля цього образу вже сталося багато чудес – люди позбавляються від онкологічних та інших важких хвороб. Чудесна допомога Пресвятої Богородиці проявляється і в допомозі батькам, які моляться за своїх дітей, котрі перебувають у полоні наркотичної та алкогольної залежності. Пречиста Богородиця наставляє на праведний шлях, допомагає зміцнити віру, утішає у горі.



Зараз ікона Богородиці знаходиться у Свято-Воскресенському соборі, а потім її перемістять до Свято-Покровського Собора, де вона перебуватиме аж до Різдва Христового.





Віряни активно приклоняються до образу Богородиці, протягом дня до Свято-Воскресенського собору приходять люди, біля ікони утворюються невеликі черги.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ