Ми у Facebook
06.03.2020, 16:14

«Корисна програма»: як вибрати еклери до 8 Березня?

У суботу, 7 березня, о 10:00 на «Інтері» - святковий випуск «Корисної програми». Ведучий Олександр Лук'яненко та експерти проекту розкажуть, як вибрати й приготувати одне з найулюбленіших тістечок всіх жінок світу - еклер.
А зіркові гості ток-шоу поділяться корисними порадами та сімейними традиціями святкування 8 Березня.

Перед цим ніжним тістечком із заварного тіста з кремом усередині не встоїть жодна жінка! Придумав еклер у XVIII столітті французький шеф-кухар Марі-Антуан Карем, якого називали кухарем королів і королем кухарів. Десерт просто чудовий, бо надає безмежне поле для кулінарної фантазії. Сучасні виробники експериментують з кремом, глазур'ю і помадкою - і кожного разу виходить абсолютно новий десерт. Незмінними залишаються чудовий смак, привабливий вигляд і відчуття свята.

«У перекладі з французької «еклер» означає «блискавка». І дійсно, цей десерт з'їдається блискавично, - вважає ведучий Олександр Лук'яненко. - Звичайно, кожного дня снідати, обідати й вечеряти еклерами дієтологи не рекомендують: цей продукт висококалорійний і містить багато жирів та цукру. Але якщо знати міру, то від еклерів можна отримати й більшу користь: вони покращують пам'ять і підсилюють почуття. Вибирайте на 8 Березня свіжі, якісні та смачні тістечка. А до них додайте пляшку шампанського і букет квітів!»

Ділитися з глядачами корисними порадами й рецептами, захоплюватися та реалізовувати жіночі мрії в цей передсвятковий ранок разом з Олександром Лук'яненком будуть експерти-чоловіки: телеведучий проектів «Готуємо разом» і «Крутіше всіх» Андрій Доманський, ведучий «Великого боксу» і керівник редакції спортивних програм телеканалу «Інтер» Роман Кадемін, дієтолог Борис Скачко, експерт із захисту прав споживачів Максим Гончар.



«Люблю еклери, щоправда, з одним але: вживаю солодке лише до обіду, щоб не довелося відпрацьовувати зайві кілограми в спортзалі, - пояснює Роман Кадемін. - До речі, в світі боксу не так давно був мегафайт: Енді Руїс проти Ентоні Джошуа. Дебелий, але невисокий Руїс нокаутував Ентоні, володаря воістину атлетичної фігури. Після поєдинку Енді поділився рецептом перемоги: «Я просто їв багато солодкого. Саме це допомогло мені перемогти». Так що, чоловіки, хочете бути сильними - їжте еклери!»

Зірковою гостею цього випуску «Корисної програми» стане Злата Огневич. Популярна співачка - справжній гурман: вона вважає за краще альтернативні десерти: «Я велика ласунка, але дотримуюся принципів здорового харчування. Еклери роблять для мене за спеціальним рецептом, без молока, масла, яєць. Вони веганські. Але це не означає, що в них мало калорій. Найчастіше веганські десерти навіть калорийніші звичайних, однак ці калорії - корисні. Я прийшла на «Корисну програму», щоб розширити свої гастрономічні пізнання й дізнатися, які ще ексклюзивні тістечка є в світі».

Які еклери краще - фабричні, домашні або з модного бутика? Що калорийніше - тісто або крем? Чому чоловіки вважають за краще ласунів тим, хто постійно сидить на дієті? Скільки можна з'їсти еклерів, щоб не погладшати? І як вибрати якісні тістечка до святкового столу? Відповіді на ці та багато інших питань - у святковому випуску «Корисної програми».



Сюрприз для учасниць та глядачок програми приготував співак Віталій Козловський та привітав усіх жінок з прийдешнім святом весни: «Вірте в себе і посміхайтеся життю. Коли жінка посміхається, в неї відразу можна закохатися. Бажаю вам бути найбільш потрібними, ніжними, люблячими і залишатися для своїх чоловіків найулюбленішими».

Не пропустіть корисні поради, теплі привітання та зворушливі зізнання у святковому випуску «Корисної програми», присвяченому еклерам, - у суботу, 7 березня, о 10:00 на «Інтері». А повтор цього випуску ток-шоу можна буде побачити у вівторок, 10 березня, о 10:00.



Також на тижні з 10 по 13 березня в ефірі «Інтера» телеглядачі побачать інші випуски «Корисної програми».

У середу, 11 березня, о 10:00 на «Інтері» - програма про курку гриль.

Курка - частий гість на нашому столі. Тому дуже важливо, щоб вона завжди була якісною і смачною. Багато хто з нас любить курку гриль, вважаючи її кориснішою смаженої. Кажуть, що саме при такому способі приготування куряче м'ясо залишається одним з найбільш низькокалорійних, а ще - збагаченим білком та іншими корисними для організму речовинами. Чи так це? У чому справжня цінність курки гриль? На що треба звертати увагу при купівлі цього продукту? Як готують курку гриль у різних країнах світу? І які існують правила етикету при вживанні цієї страви, розповіли експерти ток-шоу. А зоряний гість програми, телеведучий Ілля Ноябрьов, поділився корисними порадами та власними рецептами.

У четвер, 12 березня, о 10:00 на «Інтері» - новий випуск про те, на що звертати увагу при виборі авокадо.

Стародавні ацтеки вважали цей плід символом кохання та родючості. «Аукатль» - так вони називали авокадо 10 тисячоліть тому. А ще «лісове масло» або «масло бідняка» - за його жирність і дешевизну. Сьогодні цей плід можна знайти у всіх продуктових магазинах і в меню практично будь-якого ресторану. То чи корисне авокадо, як запевняють в цьому маркетологи? Як правильно вибирати, зберігати й готувати прості та вишукані страви з авокадо? І які існують методи дозрівання авокадо? Про це глядачі дізнаються в ток-шоу «Корисна програма» на телеканалі «Інтер». Зоряний експерт програми - співачка Наталка Карпа.

У п'ятницю, 13 березня, о 10:00 в ефір «Інтера» вийде випуск «Корисною програми» про халву.

Соняшникова, тахінна, молочна, горіхова й навіть квіткова... Халва - солодкий десерт родом зі Сходу, назва якого в перекладі з арабської означає просто «солодкість». Головними інгредієнтами оригінального ласоща були кунжут і горіхи. Значно пізніше халва розрослася варіаціями й набула нових форм та рецептури, залишаючи за собою пальму першості серед популярних східних солодощів. У якому випадку до вживання халви варто поставитися з обережністю? З чого насправді вона складається? Наскільки вона калорійна? І на що звертати увагу при виборі цих ласощів? Відповіді шукайте в «Корисній програмі», зірковим гостем якої стане телеведучий В'ячеслав Соломка.

А в суботу, 14 березня, о 10:00 на «Інтері» вийде випуск «Корисної програми», присвячений тушонці (повтор від 04.12.2019)

Ви збираєтеся в похід, на дачу або просто у вас немає часу й потрібно чимось швидко і смачно нагодувати сім'ю? Тушонка вам у допомогу! Головне, щоб вона була якісна. Чи завжди ми знаємо, що насправді знаходиться в банці? Яке м'ясо найбільше підходить для приготування тушонки? Чи є в ній вітаміни та інші корисні речовини? Як часто і в яких кількостях можна їсти тушонку? Кому вона протипоказана? І які вишукані страви можна приготувати з тушонки? На ці та багато інших питань дадуть відповідь експерти ток-шоу, серед яких - телеведучі Андрій Доманський та Олександр Бондарчук.

Текст і фото — пресслужба телеканалу Інтер.







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ