Ми у Facebook
07.03.2020, 22:30

Studio Evolution презентує EVOBOX Plus

Компанія Studio Evolution презентувала караоке-систему для дому EVOBOX Plus. Виробник позиціонує її як преміальне рішення нового покоління, що поєднує у собі якість та можливості професійного обладнання зі зручністю та ергономікою домашніх продуктів. Система постачається у двох варіантах: базовій версії та розширеній конфігурації EVOBOX Plus, що відрізняються набором контенту, включеного до комплектації.
Перший варіант призначений для тих, хто не потребує багато контенту і хоче самостійно обирати, які треки завантажувати. Версія EVOBOX Plus містить встановлену виробником фонотеку з понад 41 тис. фонограм та надає можливість додатково поповнювати колекцію, завантажуючи місячні та річні пакети оновлень. Система вже доступна для придбання.

Про EVOBOX Plus


EVOBOX Plus – це домашня караоке-система преміального рівня, покликана змінити ринок мультимедійного обладнання. Вона виконана в компактному та стильному корпусі, зробленому з авіаційного алюмінію шляхом фрезерування, з нанесенням покриття за технологією анодування. Покупцям доступні 6 варіантів забарвлення:

• золото;
• срібло;
• графіт;
• чорний;
• океан;
• рубін.

Завдяки компактним розмірам та збалансованій зовнішності система EVOBOX Plus має вдало вписуватися в будь-який інтер’єр. Вона зручна у використанні та проста у встановленні, адже в комплектацію включено всі необхідні аксесуари.

Однією з ключових особливостей Studio Evolution є підхід до постачання контенту. Компанія пропонує користувачам доступ до онлайн-каталогу, який наразі містить близько 80 тисяч фонограм у високій якості та постійно оновлюється. Користувачі мають змогу завантажувати окремі треки за фіксованою ціною та отримувати регулярні пакетні оновлення фонотеки в рамках підписки.

Крім звичайних фонограм, каталог Studio Evolution містить тисячі пісень, записаних у форматі LiveFX. Застосування цього ефекту дозволяє досягти максимального поринання в атмосферу живого виступу та відчути себе зіркою, що співає у переповненому залі чи на стадіоні.

В плані зручності та ергономіки EVOBOX Plus надає змогу керувати відтворенням за допомогою комплектного бездротового пульта та смартфона або планшета, для яких існують спеціальні додатки Також система караоке підтримує інтеграцію в екосистему розумного будинку завдяки наявності RESTful API. В рамках гнучкої персоналізації у користувачів є змога задавати налаштування тональності, темпу та інших особливостей окремо для кожної пісні.

Завдяки відсутності активного охолодження та використанню накопичувача SSD (в EVOBOX Plus його ємність сягає 960 ГБ), система караоке не створює жодного шуму в процесі роботи. Серед інших її особливостей виробник відзначає підтримку виводу зображення у максимальній якості 4К завдяки наявності HDMI. Також варто підкреслити можливість запису виступів для подальшого їх збереження чи розповсюдження за допомогою мессенджерів та соціальних мереж.

Про Studio Evolution


Компанія Studio Evolution – вже досвідчений гравець на ринку караоке-обладнання, який швидко зумів привернути увагу до себе завдяки особливостям продукції. Датою її заснування є 2003 рік, а першу систему було презентовано у 2006. За понад 15 років роботи на ринку Studio Evolution постійно займалася вдосконаленням продукції, розширенням можливостей споживачів та поповненням фонотеки. Вихід EVOBOX Plus став закономірним кроком у напрямку прогресу.

Наразі клієнтами Studio Evolution є користувачі з усього світу, серед яких клуби з 470 міст в 39 країнах. Географія присутності компанії постійно розширюється, її новими клієнтами стають як приватні споживачі, так і представники бізнесу. Системи Studio Evolution використовуються в понад 3000 розважальних закладів по всьому світу.

Каталог контенту є однією з ключових особливостей Studio Evolution. Компанія тісно і плідно співпрацює з правовласниками, студіями та лейблами. Завдяки цьому вона має змогу пропонувати клієнтам повністю легальні фонограми, записані спеціально для караоке на студіях. Унікальною особливістю є ефект LiveFX, що відтворює атмосферу живого виконання хіта на сцені. Треки з ним записуються індивідуально, з урахуванням специфіки. Поєднання якісного контенту з преміальним обладнанням дозволяє максимально задовольнити потреби кожного споживача.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ