Ми у Facebook
09.05.2020, 22:20

Для чого в кросівках потрібна додаткова перфорація, на яку часто ніхто не звертає уваги?

Перфорація на взутті з'явилася ще задовго до того, як стала популярним трендом. Справа була в далекому сімнадцятому столітті. В Ірландії та Шотландії такий спосіб обробки взуття був неймовірно необхідний.
Так як скотарі, мешкаючи в болотистій місцевості повинні були якимось чином справлятися з господарством, наскрізні дірки допомагали ефективно запускати процес циркуляції повітря усередині виробу. Крім цього, брогірованіе, а саме так називався процес створення перфорації, допомагало позбавлятися від зайвої води, яка потрапляла в черевик. Ближче до двадцятого століття такого роду взуття було атрибутом поважного громадянина і шанували в аристократичних колах.

Тепер же перфорація додається на виріб виключно для декоративного характеру. Вона представлена ​​в різних форматах, і може бути виконана навіть у вигляді орнаменту або малюнка. Такий вид називається закритим брогірованіем. Незважаючи на це, існує також наскрізна перфорація, яка виконує роль вентилятора, і спрямована на амортизацію взуття. Такий спосіб використовується якщо ми говоримо про перфоровані кросівки. Потрібно чітко розуміти, що снікери, це спортивне взуття закритого типу. Його носять не тільки на щоденній основі, але і в якості спортивного атрибуту для занять в тренажерному залі. Саме тому, такого роду взуття оснащують навіть додатковим шаром дірочок для того, щоб нога могла дихати.



З огляду на це, варто зазначити, що перфорація на кросівках дуже необхідний атрибут. Під час активних тренувань, таке доповнення допомагає контролювати вологість всередині взуття. Якщо ж Ви відрізняєтеся рясним потовиділенням, особливо радимо придбати модель з додатковою вентиляцією, для максимального комфорту під час носки. Якщо ж ви все таки сумніваєтеся в покупці ідеальної пари особисто для себе, завжди радьтеся з менеджерами в інтернет-магазині, або ж безпосередньо в магазинах виробників.





На правах реклами