Ми у Facebook
10.06.2020, 12:25

Натуральна краса перманентна? Макіяж, що підкреслить вашу природність

Професійність майстра краси – вірний шлях до вашого бездоганного вигляду. Підкреслити індивідуальність, розкрити природну чарівність, завдяки тонким акцентам, може лише професіонал своєї справи. Довірте свою красу майстру перманентного макіяжу Лілії Рижій і ви побачите весь потенціал своєї вроди.
Натуральність – це модно. Та щоб створити правильну форму брів, додати їм густоти і виразності, підкреслити вуста та отримати натуральний вигляд потрібно звертатись до спеціаліста, який індивідуально розкриє кожну рису вашого обличчя. Декілька точних штрихів і ваше обличчя сяє. Кожного дня ви витрачаєте безліч часу на ритуали краси, а перманентний макіяж вирішує з легкістю ці питання і ви думаєте про плани на день, мрієте про відпустку, а не переживаєте як вивести ідеальну стрілку.





Витрачені час, зусилля та кошти на процедури краси повинні приносити видимий результат та задоволення. Косметика закінчується швидко, а ціна якісних продуктів, відповідно, висока. Якщо зважувати затратність звичайного макіяжу і результат – ви не отримаєте бажаного. Перманентний макіяж - це інвестиція, що не потребує від вас зусиль та багато часу, але результат буде довготривалішим і окупиться швидко.

Стійкість, безперечно найважливіша перевага такого мейку. Звичайний макіяж нетривкий і може зіпсуватись у відповідальний момент, чи й зовсім зникнути протягом дня, особливо під впливом вологи та перепаду температур. Перманентний макіяж виглядає ідеально весь час. Ваш образ не потребуватиме коректив і ви почуватиметесь впевнено.







Перманентний макіяж абсолютно не боїться вологи, а значить не потрібно переживати, що брівка розтерлась чи помада «з’їлась». Поки інші бігають в пошуках дзеркала, щоб поправити то тут, то там, шукають «свій» колір та текстуру, ви сяєте весь час.

До слова, у салоні “L and M” можливо все:

- сучасний перманентний макіяж:
- пудрові брови;
- акварельні губи;
- повіки;
- оформлення брів;
- видалення татуажу і тату;
- курси перманентного макіяжу;
- перукарські послуги;
- нарощення волосся;
- ламінування і нарощення вій;
- манікюр/педикюр, послуги у 4/6 рук.



Салон краси “L and M beauty salon”: м. Рівне, вул. Відінська, 5В
Записатися до майстрів салону за тел. 098 560 84 84





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ