Ми у Facebook
20.09.2020, 17:47

Рівненський драмтеатр цікаво підсвітили

У Рівному підсвітили Драматичний театр
Урочисто, під супровід оркестру, засяяв фасад Рівненського обласного академічного музично-драматичного театру. Підсвітили знакову для Рівного споруду в рамках акції «Подаруй світло». На підсвічення театру не потрачено жодної бюджетної копійки, адже його ініціативу підтримав соціально-відповідальний бізнес. Долучилася до реалізації освітлення драмтеатру група компаній «Реноме».

Освітити фасад Драматичного театру давно мріяв і його директор Володимир Петрів. "Нам надзвичайно приємно, що втілювати проект «Подаруй світло» розпочали саме з театру. Ми хотіли, аби наша будівля була красивою не лише душею, яка в ній живе та людьми, які там працюють, а й ззовні. Це справжній подарунок до відкриття нового театрального сезону", – зазначив Володимир Петрів.



Для освітлення обирали об’єкти за побажаннями рівнян, після опитування мешканців міста про те, з якими спорудами у них асоціюється Рівне. Серед переліку об’єктів, які невдовзі засяють, будуть знакові, історичні та релігійні споруди. Наступним, підсвітять фасад Рівненської обласної філармонії.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ