Ми у Facebook
26.09.2020, 09:52

Чому варто зберігати заощадження в доларах і євро?

Багато людей все ще вважають, що відкладати гроші краще не в національній, а в іноземній валюті. Найчастіше обмін валют Хмельницький передбачає купівлю доларів та євро.
І цьому є цілком зрозумілі причини як фінансового, так і психологічного характеру. Якщо ж і ви любите після отримання зарплати купити трохи USD чи EUR, Хмельницький обмін валют на сайті https://obmin.khmelnitskiy.ua/ дозволить забронювати курс на 1 годину, а потім отримати готівку в пункті обміну. Але повернімося до переваг таких заощаджень.

Вигідна інвестиція


Ключова причина популярності доларів та євро – нестабільність національної валюти. Ми всі бути свідками того, як гривня усього за кілька років подешевшала в 3-4 рази. З грошима США та Євросоюзу такого не відбувається. Якщо вони й дешевшають, то дуже повільно та на невеликий відсоток. В результаті долари під подушкою виявляються навіть вигіднішою інвестицією, ніж гривневий депозит в банку. Тим більше, що вони завжди під рукою, і використати їх можна в будь-який момент. Обмін валют Хмельницький дозволяє швидко обміняти іноземну валюту на гривні та витрачати їх на ті чи інші потреби.

Цікаво, що з 1996 року (коли гривня вперше була випущена в обіг), вона подешевшала по відношенню до USD в 15 разів.

Допомога в економії


Далеко не всі люди мають достатню силу волі, аби регулярно відкладати гроші та не чіпати їх протягом тривалого часу. Заощадження в іноземній валюті допомагають не витрачати кошти, призначені для довготривалого збереження. Похід в обмінний пункт вже є стримуючим фактором. Доки людина йде до нього, вона може передумати і зрозуміти, що долари краще лишити при собі. З психологічної точки зору більше хочеться зберігати цінніші речі, тому купюра номіналом $100 виглядає більш привабливо, ніж кілька банкнот по 500 UAH. Курс валют в Хмельницькому робить американські гроші ще більш привабливими, адже ви можете заробляти на обміні.

Захист від непередбачуваних ситуацій


Заощадження в «сильних» валютах дозволяють вам почуватися спокійніше. Фінансова захищеність дозволяє не боятися, що при виникненні непередбачуваної ситуації вам доведеться скрутно. Більш того – долари та євро можна вільно використовувати за кордоном, чого не скажеш про гривню. Валюта США добре відома в усьому світі, тому виконує функцію універсального засобу обміну. Курс валют Хмельницький допоможе купити іноземні банкноти саме тоді, коли це робити найвигідніше.





На правах реклами