Ми у Facebook
01.10.2020, 17:09

Верес – Кремінь: анонс матчу 5-го туру Першої ліги

6 жовтня 2020 року у Рівному відбудеться поєдинок 5-го тур Першої ліги України з футболу, у якому зіграють Верес і Кремінь. До вашої уваги анонс та прогноз від букмекерської контори Fan Sport на це протистояння.

Верес. Напередодні


Після трьох зіграних матчів у новому сезоні Першої ліги команді із Рівного набрала чотири балли, що дозволяє їй займати восьму сходинку у турнірній таблиці.

Підопічні Юрія Вірта у стартовому турі зіграли у нічию із Поліссям (0:0), після чого здобули першу перемогу, обігравши вдома Прикарпаття (3:0). Проте, матч третього туру, як і прогнозували аналітики букмекерської контори Fan Sport Верес провів не так упевнено, коли поступився в Одесі Чорноморцю із мінімальним рахунком (0:1).

Кремінь. Напередодні


Команда із Кременчуга, на відміну від свого суперника, вже встигла зіграти чотири поєдинки у новому розіграші чемпіонату. В актив собі Кремінь заніс гостьову перемогу над Волиню (3:2), а також домашню вікторію у протистоянні з Оболоню (1:0).

Поміж іншим, підопічні Олександра Головко не набрали очок у гостьовій зустрічі проти Гірника-Спорт (0:2), а також розійшлися миром з Авангардом із Краматорьска (0:0).

Шанси команд


Експерти букмекерської контори Fan Sport не виділять очевидного фаворита цієї пари. На перемогу Вереса пропонується коефіцієнт 2.30, проти 2.90 на гостьову вікторію Креміня. Вірогідність того, що команди зіграють у нічию, досягла відмітки 3.10.

Відмітимо, що Верес і Кремінь проведуть перше очне протистояння на полі. Раніше ці команди не грали в очних зустрічах.

Прогноз на матч


У десяти останніх домашніх матчах Верес зазнав лише однієї поразки, здобувши вісім перемог. На своїй арені підопічні Юрія Вірта почувають себе дуже впевнено і продуктивно грають в атаці.

Кремінь, між тим, програм вісім із десяті попередніх матчів у гостях, де команда завжди грає невпевнено. Такім чином, прогнози на те, що перемога у цьому поєдинку буде за господарями, виглядають дуже перспективно.





На правах реклами