Ми у Facebook
03.10.2020, 16:32

Mitsubishi-EDM – високоточне устаткування від провідного виробника

Компанія Mitsubishi-EDM є офіційним представником в Україні Міцубісі Електрік – одного з найвідоміших виробників промислового обладнання у світі. Це устаткування відзначається не лише продуктивністю роботи, а й високою точністю, зносостійкістю, широким спектром налаштувань.
На сайті mitsubishi-edm.com.ua представлені найсучасніші верстати, що є втіленням інноваційних технологій.

Mitsubishi-EDM – лише найкраще для кожного клієнта


Основні принципи компанії, яких неухильно дотримуються з року в рік:

• Співпраця на основі взаємної поваги та довіри. Етичне відношення до кожного клієнта, незалежно від його статусу чи об’єму замовлення.
• Виключно якісне обладнання, виготовлене з використанням найсучасніших технологій. Постійний курс на скорочення відходів та енергозатрат.
• Іноваційні рішення відкривають нові можливості для розбудови ефективного, прибуткового бізнесу. Завдяки оновленню верстатів власник підприємства може розраховувати на суттєву економію, яка тільки зростає з часом.
• Комплексний супровід клієнта протягом усього часу експлуатації устаткування. Ви не просто купуєте верстат, а можете отримати повний спектр послуг щодо його транспортування, встановлення, налаштування, планового техобслуговування та ремонту.

Сама назва Mitsubishi вже є достатнім доказом високого рівня надійності та якості. Це компанія з майже 100 роками успішної роботи, продукція якої постачається в десятки країн та успішно виконує свої функції.

Асортимент


Ви можете придбати наступні типи верстатів:

• Ерозійно копіровальні-прошивні.
• Електроерозійні дротові вирізні.
• Для стартових отворів.
• Автоматичні маніпулятори, обладнання типу «робот-рука».
• Різноманітні видаткові матеріали: фільтри, форсунки, сопла тощо. Товари для обслуговування та забезпечення безперебійної роботи обладнання.

Компанія Міцубісі Електрік працює на міжнародному рівні та має представництва на різних континентах. В Україні офіс дилера знаходиться в Києві. Тут ви можете особисто ознайомитися з документами, отримати консультацію та кваліфіковану допомогу у виборі чи ремонті обладнання. Також можливе оформлення замовлення в онлайн-режимі. Вся контактна інформація для цього представлена на сайті Mitsubishi-EDM.





На правах реклами