Ми у Facebook
21.10.2020, 16:15

Рівняни відзначили 9-річницю ЖК “На Щасливому”

Запуск повітряної кулі, безліч різноманітних смаколиків, запальні танці, ритмічна музика та виступи відомих рівнян. У середу, рівняни відзначили 9-річницю ЖК “На Щасливому”, традиційно свято житлового комплексу припадає саме на 14 жовтня — свято козацтва, День Захисника України та Покрову пресвятої Богородиці. 
Тематичні фотозони, конкурси, виставка народних майстрів, аніматори, все це та багато інших сюрпризів чекали на мешканців та гостей свята.
Святкування почалось із молебеню поблизу каплиці Покрови Божої Матері.
Після цього поблизу великої сцени усі охочі могли продемонструвати свої співочі навички та позмагатись за подарунки, адже відбулись зйомки “Народного Караоке”.



Впродовж свята гостей розважали казкові герої та козаки. Спеціально для найменших відвідувачів на маленькій сцені, що у парку житлового комплексу, проводили цікаві конкурси та змагання. Аніматори не залишили байдужими навіть дорослих, адже було багато охочих зробити креативні фото разом з героями.



Цьогоріч локацію святкування значно збільшили, а також організатори подбали про дотримання усіх карантинних вимог.



“Ми подбали про дотримання усіх карантинних вимог під час святкування. На території були розташовані намети з масками та антисептиками, кожен міг підійти й скористатись засобами дезінфекції. Також додатково волонтери роздавали усім захисні маски та постійно нагадували про дотримання дистанції.



Цьогоріч ми значно розширили локацію святкування, їх було три: перша – біля нового ТРЦ, друга – в парку та третя біля каплички”
. - зазначила представниця ЖК “ На Щасливому” Вікторія Власенко.



Рівняни зізнаються – святом задоволені, адже такі позитивні емоції у непростий період потрібні були давно:

“Ми щасливі, що ми мешканці “Щасливого”. Свято – суперове, нам дуже подобається сама атмосфера, вона тут домашня”, – розповідає гостя свята. “Нам дуже подобається жити і відпочивати “На Щасливому”. Наше свято Покрови, це вже багаторічна традиція, але мені подобається те що кожним роком нас все більше-більше щасливих людей”, – зазначила рівнянка.



“Свято супер, напевно, найбільше, що було “На Щасливому”. Я хочу всіх привітати з Днем захисника, з Днем Покрови Божої Матері та з днем народження наш житловий комплекс. Цей місяць такий важкий – це така віддушина для всіх. Дуже дякую забудовнику, що влаштовує мешканцям і всім таке свято”, – зізнається рівнянка.



Окрім тематичних фотозон, рівнянам продемонстрували справжню родзинку свята — повітряну кулю, яка стала безпосереднім фаворитом з-поміж усіх локацій для фотографій.



Колоритною та різноманітною була виставка народних майстрів, а також кухня просто неба. Рівнян частували смачним шашликом, запашною картопелькою та гарячими напоями, а дітлахи ласували своїми улюбленими солодощами.



На сцені виступали танцювальні й акробатичні гурти, відомі співаки Рівного, учасники “Голосу Країни”, естрадні колективи і музичні бенди. Музично-співочі номери нікого не залишили байдужим, про це свідчать щасливі посмішки та запальні танці гостей свята.



Не обійшлось свято без “Гімну житлового комплексу “ На Щасливому” у виконанні Дар`ї Бугайчук.



Традиційно свято завершилось яскравим феєрверком.








На правах реклами