Ми у Facebook
22.10.2020, 20:39

Найпопулярніші поломки смартфонів

Складно уявити сучасне життя без мобільного телефону. Якщо раніше, телефони були однією цілою частиною великої будки та виконував тільки зв'язуючу роль, то зараз такий пристрій поміщається в кишеню й допомагає в багатьох аспектах життя. Не буде дивним навіть те, якщо й зараз ви читаєте цю статтю зі свого мобільного гаджета.
Найбільшим страхом багатьох користувачів смартфонів є його поломка, адже здається, що все життя тоді зупиниться: немає можливості зв'язатися, вийти в інтернет, подивитися місцезнаходження себе або необхідного місця й т.д. Тому таку проблему необхідно вирішити моментально, щоб не пропустити важливі життєві моменти. На сайті https://fixup.ua можна знайти велику кількість запчастин до різних моделей мобільних телефонів. Вони гарантують якість і можуть підказати, який варіант буде найкращим саме для вашого пристрою.

Багато сервісних центрів мають свій список найпопулярніших поломок смартфонів, з якими вони стикаються щодня. Розглянемо їх, а також шляхи вирішення.

Повільна або некоректна робота пристрою


У більшості випадків це вказують на проблеми в операційній системі. Є два виходи з цієї ситуації:

• скидання налаштувань до заводських, що може зробити кожен в домашніх умовах (але допомагає це не завжди);
• перепрошивка, яка часто вимагає спеціального устаткування, тому краще не ризикувати й звернутися до досвідченого фахівця.

Розбився екран, скло


Якщо у смартфона розбивається скло, то йому необхідна тільки заміна, яка частіше за все не буде коштувати занадто дорого. Якщо ж розбивається й дисплей пристрою, то це вже проблема серйозніша, так як дисплей і коштувати буде дешевше, і його заміна вимагає певних знань та особливої акуратності.

Телефон не вмикається


Причини цього можуть бути найрізноманітнішими:

• глюк програмного забезпечення (можна скинути настройки до заводських);
• неправильна прошивка (потрібно перепрошити заново);
• проблеми з платою (цим повинен займатися досвідчений фахівець, адже швидше за все необхідна повна її заміна);
• поганий контакт зарядного пристрою з роз'ємом смартфона (виходом є новий кабель або ж чистка роз'єму).

Телефон швидко розряджається


Велику кількість енергії споживають включені додатки, програми, ігри й т.д. Тому шляхом вирішення може стати примусове завершення роботи всіх додатків.

Також така проблема може говорити про втрату ємності самого акумулятора. Перевірити таку гіпотезу можна у такий спосіб: запам'ятайте поточний рівень заряду й на півгодини відставте смартфон. Якщо за цей час показник значно впав, буде потрібно заміна акумулятора.





На правах реклами