Ми у Facebook
27.10.2020, 23:54

Чому варто запастися готівковими євро перед виїздом у країни ЄС?

Якщо ви забули здійснити обмін валют Полтава перед перетином кордону з Євросоюзом, можуть виникнути складнощі з купівлею євро. Запастися готівкою вдома і зручніше, і вигідніше. У такого рішення є кілька дуже суттєвих переваг.

Кращий курс


Якщо ви порівняєте курс євро в Полтаві до гривні з закордонними розцінками, то побачите, що в ЄС обмін менш вигідний. Обмінка Полтава пропонує отримати максимум користі від продажу українських банкнот. Сьогодні, коли курс валют Полтава може змінюватися навіть кілька разів на день, Obmenka пропонує особливо вигідні умови. Ви можете «заморозити» курс на 1 годину, а потім відвідати представництво компанії та отримати готівку саме за такими умовами, які бачили на сайті. Навіть якщо за цей час курс обміну валют Полтава зміниться, вас це не стосуватиметься.

Зручність


В європейських країнах є багато обмінних пунктів, однак зазвичай там працюють лише з валютами країн ЄС, доларами та банкнотами ще деяких провідних країн світу. Досить проблематично знайти місце, де приймають гривні. Це можна зробити, але доведеться витратити багато часу та зусиль. Лише уявіть собі ситуацію, коли ви в чужій країні, в кишені є гроші, але їх ніхто не приймає. Фактично це те саме, що залишитися взагалі без готівки.

Врахуйте, що чим далі на Захід, тим складніше обміняти гривні. Наприклад, в Польщі це зробити набагато простіше, ніж, скажімо, в Іспанії чи Франції.

Нарешті, в подорож потрібно вирушати повністю підготовленими. Те саме стосується й грошей. Не варто розраховувати, що ви встигнете зробити щось важливе закордоном. Краще владнайте усі справи перед виїздом з країни, і тоді зможете подорожувати значно спокійніше.

Безпека


В чужій країні людина стає дезорієнтованою. Вона погано володіє мовою, не знає усіх місцевих тонкощів, її досить легко надурити. Все це підвищує ймовірність тощо, що ви отримаєте фальшиві євро. Результат – не лише втрата грошей, а й цілком ймовірні проблеми з поліцією. Обмін валют чорний ринок працює як лотерея – вам може пощастити, а може й ні.

Надійний обмінник валют в Україні – це зовсім інша справа. Тут ви почуваєтеся впевнено та спокійно. Звертайтеся до компанії, яка турбується про вашу безпеку, і все буде гаразд. Нелегальні «міняли» часто виявляються шахраями, тому до них краще не звертатися зовсім.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ