Ми у Facebook
28.10.2020, 16:00

На Рівненщині у страшній ДТП загинула молода жінка

У ДТП на Рівненщині загинула молода жінка
У середу, 28 жовтня, у смт Млинів по вулиці Об’їздній сталася смертельна аварія. Як повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області, керманич автомобіля не врахував дорожньої обстановки та рухався з небезпечною швидкістю. Тож не впорався з керуванням, і авто вилетіло на узбіччя та зіткнулося з деревами.

Унаслідок ДТП загинула пасажирка авто: 29-річна млинівчанка. Від удару жінка вилетіла з автівки і від отриманих травм загинула на місці. За кермом був 28-річний житель села Маслянка, також у салоні перебував пасажир, 25-річний житель села Пугачівка. Вони в автопригоді не постраждали.

Проте освідування показало, що водій авто був п’яний. Слідчі затримали його у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.



Вирішується питання про повідомлення водію про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Розслідування триває.





На правах реклами