Ми у Facebook
31.10.2020, 07:30

Україна оновила перелік країн "зеленої" та "червоної" зон

До “зеленої” зони віднесли Німеччину, Данію, Швецію, Ізраїль, Сербію, Грецію, Єгипет та інші.
Про це повідомляє "Тиждень".

Міністерство охорони здоров'я оновило перелік країн "зеленої" та "червоної" зони станом на 30 жовтня. Відповідний перелік доступний на сайті МОЗ.

У переліку наведені дані стосовно держав, які є членами Всесвітньої організації охорони здоров’я. Зокрема, зазначена інформація щодо кількості активних випадків захворювання на COVID-19 на 100 тисяч населення в кожній державі.

Коли Рівне випустять з "червоної карантинної зони"

В Україні станом на 30 жовтня цей показник складає 228, 2 активний випадок на 100 тисяч населення. У переліку МОЗ Україна віднесена до зеленої зони.

До “червоної” зони віднесено 50 країн, зокрема Андорра, Бельгія, Чеська Республіка, Люксембург, Вірменія, Словенія, Іспанія, Чорногорія, Польща, Італія, Угорщина та інші. Також до червоної зони віднесено 12 країн щодо яких немає даних стосовно захворюваності на COVID-19.

До “зеленої” зони віднесли Німеччину, Данію, Швецію, Ізраїль, Сербію, Грецію, Єгипет та інші.

Як повідомлялося, до 80% нових випадків зараження коронавірусом у Британії, 60% в Ірландії і по 40% у Франції та Швейцарії спричинені новим штамом, відмінним від того, який поширювався світом ще навесні цього року.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ