Ми у Facebook
25.11.2020, 20:00

На 61-му році життя помер Дієго Марадона

В Аргентині помер легенда світового футболу і чемпіон світу 1986 року Дієго Марадона.
Колішній гравець "Архентинос Хуніорс", "Бока Хуніорс", "Барселони", "Наполі", "Севільї", та "Ньюеллс Олд Бойз" пішов від нас на 61-му році життя.

Останнім часом у Марадони були серйозні проблеми зі здоров'ям. На початку листопада 2020 року у Дієго стався крововилив у мозок, після чого йому зробили операцію. Одразу після виписки Марадону доставили в клініку для лікування від алкогольної залежності.

Дієго помер у себе вдома. Причиною смерті стала зупинка серця, пише Clarо.

Марадоні виповнилося 60 років 30 жовтня. До останніх днів життя він був головним тренером аргентинського клубу "Хімнасія і Есгріма".
Також він тренував аргентинські "Текстиль Мандію", "Расинг", національну збірну своєї країни, "Аль-Васл", "Аль-Фуджайра" (обидва — ОАЕ), мексиканський "Дорадос".

Останній раз Дієго бачили на публіці 30 жовтня на матчі 1-го туру чемпіонату Аргентини його команди «Хімнасія і Есгріма» з «патронатом» (3: 0), який був присвячений 60-річчю Марадони. Перед матчем йому вручили пам’ятну дошку. Дієго не залишився спостерігати за грою, зіславшись на погане самопочуття. Пізніше повідомлялося, що він був доставлений в клініку Іпенса в Ла-Платі біля Буенос-Айреса.

Дієго Марадона – вважається найкращим футболістом XX століття за результатами голосування на офіційному сайті ФІФА, де набрав 53,6 % голосів, за версією футбольної Комісії ФІФА, Марадона — 3-й футболіст у XX столітті.







На правах реклами