Ми у Facebook
18.12.2020, 13:18

Букмекери оцінили шанси «Шахтаря» та «Динамо в плей-офф Ліги Європи

Два гранди українського футболу – «Динамо» та «Шахтар» пробилися до плей-офф Ліги Європи, а днями відбулося жеребкування першої стадії матчів на виліт, в якому представники УПЛ дізналися своїх суперників.
До «Шахтаря» жереб був максимально лояльним, адже у суперники «Гірникам» дістався ізраїльський «Маккабі», який вважався однією з найслабкіших команд цієї стадії. Статус фаворита українського клубу в цій парі підтверджують і букмекерські експерти. Наприклад, якщо скачати Паріматч - додаток компанії, що є однією з найвпливовіших на українському ринку в останні роки, то можна побачити, що аналітики цієї контори пропонують низький коефіцієнт на вихід «Шахтаря» до наступної стадії – всього лише 1.27, що приблизно дорівнює 78% вірогідності успіху команди, яку тренує португальський фахівець Луїш Каштру.

А от для «Динамо» і його фанатів у букмекера Паріматч менш позитивні новини. Аналітики не вважають киян фаворитами двоматчевої дуелі з бельгійським «Брюгге», пропонуючи парі на вихід «динамівців» до 1/8 фіналу за високий коефіцієнт 2.20. Конвертуючи цей показник у відсотки, можна сказати, що підопічні Мірчі Луческу мають 45% шансів на загальний успіх.

Втім, ставки на спорт можна робити не лише на конкретні поєдинки та дуелі, але і на довгострокові варіанти, і от тут якраз у аналітиків Паріматч не дуже відрізняються думки щодо «Шахтаря» і «Динамо» в плей-офф Ліги Європи. Адже якщо поглянути на спеціальну лінію компанії щодо переможця другого за престижем турніру Старого світу, то шанси киян і їх принципового суперника за внутрішнім чемпіонатом рівні, і виражаються у однаково високому коефіцієнті 41.00. Тобто, і у «Динамо», і у «Шахтаря», на думку аналітиків десь по 0.02% шансів на трофей.





На правах реклами