Ми у Facebook
16.01.2021, 09:47

Як обрати холодильник: 5 порад

Холодильник потрібен навіть тим користувачам, які майже не готують вдома. Обрати девайс для зберігання їжі легко. Складнощі можуть виникнути лише через розмаїтість асортименту. Щоб уникнути будь-яких проблем під час пошуку ідеального холодильника, варто прислухатися до 5 порад.

Спочатку оберіть виробника


Перед тим як обрати, треба визначитися с брендом. Можна дізнатися більше про популярні торгові марки за допомогою досвідчених користувачів. Наприклад, з їхніх відгуків про холодильник LG в Мойо. Або з обговорень досвіду експлуатації холодильників Самсунг, Беко чи Гореньє на спеціалізованих форумах. Доцільно віддавати перевагу тим виробникам, про які користувачі відгукуються якнайкраще.

З’ясуйте, яка кількість камер вас влаштує


Принципом «чим більше, тим краще» можна користуватися лише в одному випадку — якщо холодильний агрегат буде використовуватися для зберігання дуже великої кількості:

• свіжих овочів та фруктів,
• м’яса й риби,
• готових страв,
• заморожених їстівних припасів.

Вмістити величезну кількість їжі зможе три- або чотирикамерний агрегат формату Side by Side. Помірні об’єми їжі з легкістю помістяться у звичайний двокамерний холодильник з загальним корисним об’ємом понад 250 літрів. Маленька однокамерна модель чудово підійде для зберігання напоїв, готових страв та різноманітних перекусів на кшталт фруктів та снеків.

Зверніть увагу на енергоспоживання


Від показників енергоспоживання залежить сума коштів, яку доведеться щомісяця витрачати на використання та обслуговування холодильника. Належність до високого класу енергоефективності суттєво здешевлює експлуатацію. Тому в пріоритеті мають бути моделі класу А, а також підкласів А+, А++.

Виберіть технологію розморожування


Без зайвих вагань обирайте холодильник з системою No Frost або Full No Frost. Ви точно не пошкодуєте. Адже він приємно здивує такими перевагами, як:

1. відсутність необхідності планового розморожування;
2. стабільна температура у кожному куточкові камери (або камер);
3. висока ефективність та мінімальні витрати електроенергії;
4. безшумна робота.

Визначиться з оптимальним рівнем шуму


Якщо холодильник буде встановлено в житловій кімнаті, квартирі-студії або на кухні без дверей, варто потурбуватися про його безшумність. Оптимальна гучність роботи компресора у такому випадку — до 40 Децибелів.

В приміщеннях з хорошою звукоізоляцією можна встановлювати більш «гучні» девайси. Вони навряд чи зможуть спричинити відчутний дискомфорт або завадити комфортній роботі чи відпочинку.





На правах реклами