Ми у Facebook
16.01.2021, 09:49

Чим жіночий гаманець відрізняється від чоловічого?

Як тільки з’явилися гроші, одразу виникла й потреба у чомусь їх зберігати та переносити. Саме так людство познайомитися з гаманцями. Сьогодні цей аксесуар використовують усі: жінки, чоловіки, діти, молодь, неформали та підприємці, студенти та пенсіонери тощо.
Існує безліч моделей та матеріалів для аксесуарів. Вони можуть бути виготовлені з пластику, джинсової тканини, навіть металу. Однак беззаперечною і перевіреною часом класикою є натуральна шкіра. Вироби з неї стильні, надійні та довговічні. Тому саме зі шкіри виготовляють жіночі гаманці високого класу. Та перш ніж вибрати один з них, варто зрозуміти, в чому полягають їх ключові відмінності від чоловічих моделей.

Розмір


Жінки зазвичай носять гаманець у сумочці. Це дозволяє робити його досить великим. Чоловіки надають перевагу кишені, а через це аксесуар повинен бути компактнішим. Сьогодні виробники часто пропонують універсальні моделі, які є досить об’ємними, але їх можна носити як в сумочці, так і в кишені.

Цікаво, що з деякими аксесуарами працює протилежне правило. Наприклад, шкіряний рюкзак жіночий часто має менші розміри, аніж моделі для чоловіків.

Кількість відділень


Люди носять з собою досить багато дрібних повсякденних речей: кредитні карти, документи, купони на знижки, візитки тощо. Однак жінки все ж мають при собі більше різноманітних дрібниць. Тому гаманці для них повинні мати більше відділень. Причому ці відсіки враховують специфіку власниць. Наприклад, деякі виробники передбачають наявність місця для тампонів чи прокладок.

Дизайн


Зараз усім бажаючим доступні найрізноманітніші стилі та кольори аксесуарів. Міленіалам та метросексуалам подобаються яскраві та оригінальні речі, ділові люди віддають перевагу стриманій класиці. Однак в цілому можна сказати, що жіночий гаманець більш витончений. Наприклад, він може бути доповнений різнокольоровими вставками, ланцюжком, стразами, металевими квітками та іншими стильними елементами. Вибір кольорів також більший. Чоловіки зазвичай купують аксесуари чорного чи коричневого кольору, а також їхніх відтінків. Палітра жіночих аксесуарів значно багатша.

І для чоловіків, і для жінок важливо звертати увагу на загальну якість виробу. Яким би гарним та зручним не був гаманець, при низькій якості виготовлення він швидко зіпсується.





На правах реклами