Ми у Facebook
19.01.2021, 21:14

Найкращий асортимент строп на українському ринку: вигідні пропозиції від компанії ATK-LIFT

Напевно кожен знає, що переміщення, складання та транспортування важких предметів практично неможливе без спеціалізованих інструментів.
Тому стропи ланцюгові купити може знадобитись не тільки на масштабному будівничому майданчику, але і для звичайного домашнього господарства. Таке обладнання буде дуже потрібним в моменти, коли є необхідність перемістити щоб важке, а фізичної сили навіть декількох людей явно недостатньо для виконання подібного завдання. У такому випадку приходить на думку компанія ATK-LIFT та її асортимент ланцюгових строп.

Які стропи можливо придбати на сайті ATK-LIFT


Виріб якісного обладнання для пересування вантажів дуже важливий, адже від успіху такого вибору залежить занадто багато. Починаючи з ефективності роботи, закінчуючи безпекою людей, які будуть брати участь в процесі. А якщо робота буде проводитись в складних умовах, наприклад, при дуже високих температурах, то найкращим вибором залишаються стропи ланцюгові. Компанія ATK-LIFT пропонує їх як у стандартній комплектації, так з урахуванням особливостей замовлення. Виробник оперативно виконує замовлення, оскільки має широкий асортимент продукції.

Продукція компанії відрізняється функціональними та конструктивними особливостями, які роблять товар не тільки оригінальним, але і більш практичним. Це особливо важливо, адже ланцюгові стропи мають особливу сферу використання, де не підійде більше ніяка система. Наприклад, такі моделі строп використовують в небезпечних областях:

• хімічна промисловість;
• металургічна обробка;
• транспортування вантажів з підвищеним рівнем небезпеки.

Для України такі виробництва досить розповсюджені, тому попит на ланцюгові стропи також росте. І головне, що продукція компанії завжди відповідає попиту на ринку. Тобто, компанія виготовляє моделі, які точно знайдуть свого споживача та допоможуть у веденні справ.

Конструкції надійні та міцні, виготовляються з деталей, які скріплені між собою. На ланцюгу може бути використане будь-яке кріплення. Наприклад дуже популярні варіанти зі скобами та гаками. До того ж ланцюгові стропи є дуже практичними, оскільки можуть підлягати ефективному ремонту і використовуватись в подальшому навіть якщо відбулась якась деформація. Зношені деталі просто заміняють і продовжують використовувати.

Не дивно що у конструкцій такого типу так багато переваг:

• відсутній ефект пружини та деформацій, які з ним пов’язані;
• може використовуватись у широкому діапазоні температур;
• відносно компактні;
• можуть експлуатуватись довгий час;
• мають приємну ціну.

Купуйте товар ATK-LIFT та точно не пошкодуєте про зроблений вибір.

Переваги співпраці в компанією ATK-LIFT


Головна сфера діяльності компанії ATK-LIFT – виготовлення та продаж вантажопідйомних строп та інших товарів подібного призначення. Компанія уже більше 20 років на ринку, тому має серйозний досвід виготовлення конструкцій високої якості. І залишається на рівні, оскільки не дивлячись на конкуренцію на ринку, не здає своїх позицій, а навпаки, приваблює нових клієнтів. Не в останню чергу завдяки тонкому відчуттю потреб ринку. Для компанії потреби клієнтів завжди на першому місці.





На правах реклами