Ми у Facebook
24.01.2021, 10:45

Оригінальний декор для свята

Повітряні кульки цифри у Львові актуальні в якості подарунка чи для оформлення приміщення на будь-якому святі. Це може бути день народження, ювілей, випускний вечір, весілля та інше. Кульки, які витають у повітрі, моментально приковують до себе погляди, дарують непідробну радість і захват гостей. Завдяки яскравому забарвленню, міцному матеріалу і здатності довго утримувати гелій, кульки користуються великою популярністю, адже кожен хоче створити на своєму святі неповторну атмосферу.
Завдяки чималому вибору кольорів, форм і фактур можна підібрати такі повітряні кульки, які будуть повністю відповідати тематиці свята. Вони можуть бути як однотонними глянцевими для гламурного дня народження, так і яскравими та різнобарвними для дитячого святкування. Повітряні кульки з гелієм допоможуть подарувати відчуття торжества Вам та Вашим близьким людям. З їх допомогою приміщення миттю наповнюється яскравими кольорами.

Варто зазначити, що гелієві кульки у вигляді цифр допомагають акцентувати увагу на певних речах. Якщо Ви не плануєте організовувати вечірку, але хотіли б якось відсвяткувати певну подію, кульки-цифру знову ж таки стануть у нагоду. Наприклад, фотографії з такими числами виходять дуже гарні та оригінальні. Є десятки прикладів фотосесій із кульками, які витають у повітрі. Отримавши світлини із такими декоративними елементами, Ви зможете заповнити ними свої соціальні мережі та викликати приємний подив знайомих.

Особливістю кульок із гелієм є те, що вони можуть бути використані як для дорослих, так і для дитячих свят. Погодьтеся, небагато торжественних аксесуарів можуть справитися із такою функцією. Можливо легко комбінувати кольори і створювати цілі композиції з цих елементів декору. Повітряні кульки, наповнені гелієм, актуальні для таких свят як:

• день народження;
• Новий рік;
• весілля;
• ювілей;
• корпоратив;
• особлива дата;
• річниця.

Якщо такі повітряні кулі присутні на святі, питання “скільки років імениннику?” або ж “яка річниця весілля?” самі собою відпадають. Всі присутні можуть сфотографуватися на тлі таких куль та залишити собі чудові спогади зі святкування важливої події.

Завдяки гелієвому наповненню, кульки-цифри красиво витають у повітрі, створюючи неповторну чарівну атмосферу. В оточенні таких куль іменинник може задувати свічки на торті, а молодята танцювати перший танець. Знімки та відео будуть виглядати неповторно та романтично.

Інколи виникає багато питань із приводу міцності та витривалості таких виробів. Завдяки новітнім технологіям виробництва та наповнення кульок, вони гарантовано не будуть тріскати та триматися у повітрі до сорока восьми годин. Тому зовсім не варто хвилюватися про те, чи будуть кульки зберігати свою форму та початковий вигляд до кінця свята. Більше того, вони можуть бути встановлені за кілька годин до початку, і це ніяк не повпливає на їх зовнішній вигляд.





На правах реклами