Ми у Facebook
11.06.2021, 15:25

Рецепт незвичайного пирога, який при випічці сам ділиться на бісквіт і крем

Це дуже смачно, пиріг просто тане в роті
Чарівний, "розумний" пиріг, який при випічці сам розділяється на 3 шари: повітряний бісквіт, більш рідкий заварний крем і більш щільний заварний крем. Цей десерт припаде до смаку всім, хто любить заварний крем і м'які бісквіти. Дуже смачно, ніжно, пиріг просто тане в роті, інформує Ukr.Media.

Інгредієнти

Яйце велике С0 — 4 шт.
Борошно — 115 грамів
Вершкове масло розтоплене жирністю 82% — 115 грамів
Молоко тепле — 500 грамів
Цукор — 130 грамів
Ванільний цукор — 20 грамів (обов'язково додаємо)
Сіль — 1 щіпка

Приготування

1. Яйця обережно розділити на білки та жовтки. Дивіться, щоб в білки не потрапив жовток, інакше їх буде складно збити. Жовтки з'єднати з цукром і ванільним цукром (обов'язково додаємо ванільний цукор, він виступає ароматизатором тіста, і готовий пиріг не матиме яєчного присмаку). Збити до світлої пишної маси.

2. Додати борошно, добре перемішати. Влити розтоплене вершкове масло кімнатної температури, перемішати. Додати тепле молоко, перемішати до однорідності.

3. Окремо збити білки з дрібкою солі до стійкої піни.

4. Ввести білки в кілька підходів до основного тіста. Не потрібно занадто сильно перемішувати, трохи пластівців білків можуть залишитися на поверхні.

5. Тісто виливаємо у форму. Форма повинна бути цільною, через те, що тісто рідке. Випікаємо при 160-170 градусах близько 50 хвилин. Пиріг готовий, коли верх добре підрум'яниться. Даємо йому охолонути в формі до кімнатної температури, і можна діставати та кликати всіх до чаю.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ