Ми у Facebook
19.02.2021, 15:26

ТОП 15 інструментів, які повинні бути у кожному домі

У кожного господаря лежить не тільки все на місцях, але можна знайти всі необхідні інструменти за різним домашнім призначенням: для домашнього ремонту; для полагодження того чи іншого предмету та для зміни інтер’єру (прибити картину, змінити дверні ручки і т.д.). Тобто, інструменти – це не тільки необхідність, але й основний спосіб вирішення непередбачуваних поломок та змін.
До мінімального набору господаря «на всі руки» включено: молоток, викрутка, набір гайкових ключів, рулетка, дриль, плоскогубці та кусачки, клейовий пістолет, перфоратор, детектор проводки, болгарка, рівень, шпателі, кисті та валики.

Коротка характеристика ТОП-інструментів


Щоб скласти якісний набір, треба чітко знати свої потреби та захоплення, вивчити кращих виробників та їх різноманіття інструментів. Існує безліч варіантів, тому головне – це знайти потрібний профільний магазин або супермаркет та поспілкуватись з менеджером.

Найбільшою популярністю серед населення, для покупки того чи іншого вищезазначеного товару, користується Епіцентр. Широкий асортимент, щомісячні акції та якість – це їхні основні цілі. Адже, вони працюють на користь кожного покупця!

Каталог Епіцентр може запропонувати вам широкий вибір будь-яких інструментів для кожного дому та різні матеріали для проведення запланованого ремонту, по вигідній ціні!



ТОП інструментів мінімального набору господаря:

Молоток – це основний інструмент хазяйновитої людини, який допоможе відбити стару плитку, забити цвях, прибити нову полку, відремонтувати стілець та інше.

Для різних видів робіт можна використовувати молотки різної форми та розмірів. Їх розміри та маса визначенні в ГОСТах.

Викрутка – рішення багатьох завдань, таких як: закручення, викрутка шурупів та гайок під час проведення ремонту техніки чи меблів.
• А от рулетка допоможе в ряді таких питань як: проведення замірів товщини, довжини та ширини; визначення площі ремонту; «підгон» матеріалу та його форми. Зараз користуються популярністю більше механічні рулетки, але якщо господар професійно займається ремонтами, то в його арсеналі самого необхідного, можна знайти й електронну рулетку.
Набір гайкових ключів – це елементарна складова в коморі або в гаражі кожного господаря, без якої навряд чи можливо викрутити та затягнути гайку.
Дриль також часто використовується в ремонті та будівництві, завдання якого – це фіксація, кріплення. Сучасний вибір дрилів пропонує декілька режимів під різноманітні матеріали, а також насадки, які підвищують точність свердління та дрібних токарських робіт.
Плоскогубці та кусачки використовуються для вирішення таких цілей, як: затиснення деталей, перекушування дротів та проводів. Зараз асортимент магазинів та будівельних супермаркетів пропонують декілька їх видів, а саме – кусачки, універсальні плоскогубці, пасатижі та вузькогубці. Як бачимо, вибір існує на будь-який «смак» та для конкретної цілі.
Клейовий пістолет знадобиться також для багатьох цілей. Він допоможе при установці плінтусу, під час проклейки шпалер, встановлення декоративних елементів або плитки та для заповнення монтажних швів. Це незамінна річ, яка повинна бути у кожного господаря.
Перфоратор також часто застосовується і має декілька необхідних для роботи режимів: довбання (з ударом), буріння (з ударом), свердління (без удару). Певний режим призначений для конкретної роботи. Наприклад, режим буріння – призначений для праці з твердими матеріалами (камінь, цегла, бетон), а от довбання - добре руйнує матеріал. Щодо свердління, то цей режим призначений для утворення отворів у дереві, пластику, кераміці та металі (як дриль).
• Щоб звичайна робота, встановлення полки, не закінчилася зміною проводки - потрібен детектор проводки. Звичайна побутова модель допоможе виявити в стіні металеві та дерев’яні деталі, а головне дроти під напругою. Тобто, інструмент служить не тільки для роботи, але й забезпечує вашу безпеку.
Болгарка – це надійний помічник для дачі та по будинку. Цей інструмент призначений для різання заготовок, зашліфовки поверхні, для зачистки плитки або каменю. Також є болгарки для різання арматури та труб.

Головне, що може сподобатися кожному чоловіку – розширений функціонал, який регулює швидкість оберту диску, розміщує рукоятку для утримання, має захисну функцію від заклинювання.

• Вирівняти підлогу та стіни, поклеїти шпалери, встановити обладнання чи перегородки, облицювати будинок плиткою - під силу рівню. Звичайні рівні більш використовуються для дому, а лазерні рівні більше купують професійні будівельники.

Є багато виробників, які пропонують широкий вибір залежно від принципу дії. Є трубні моделі, бульбашкові, водяні, лазерні та цифрові.

• І завершують наш Топ інструментів – шпателі, кисті та валики. Без них однозначно ремонт неможливий. Щоб зекономити свій час на покупки, на пошук інструментів по друзям та сусідам - досвідчений господар повинен їх мати в себе в арсеналі!

Шпатель використовують при шпаклюванні, під час вирівнювання підлоги (при заливання цементом), а от кисті та валики необхідні для фарбування, лакування стін, віконних рам, дверей і підлоги.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ