Ми у Facebook
23.02.2021, 19:01

До Рівного завітала делегація підприємців із Республіки Польща

Обговорення подальшої співпраці, соціальних та культурних програм обміну досвідом стали темою зустрічі з польськими підприємцями.

Члени делегації завітали до обласного центру завдяки Роману Сидорчуку, який сам родом із Рівного, а зараз проживає у Польщі.

- Сьогоднішня зустріч є початком співпраці з новими польськими партнерами. Для мене як рівнянина важливо показати, що Рівне - відкрите для світу та готове до залучення інвестицій, - зазначив Роман Сидорчук.

Про це повідомляють у Рівненській міській раді.

Міський голова Рівного Олександр Третяк зауважив, що місто має чимало міст-побратимів у сусідній Польщі, тож радо налагоджуватиме культурні, підприємницькі зв'язки з новими партнерами.

- Впевнений, що ваш візит стане першим кроком на благо розвитку нашої територіальної громади, - сказав міський голова Рівного. - Ми маємо чимало напрацювань і готові відкривати для міста нові горизонти. Тож радо будемо з вами співпрацювати.

Гості з Польщі зазначили, що мають напрацювання у сфері видобування та реалізації каменю, а також облаштування систем освітлення. Враховуючи потенціал регіону, це може стати новою сторінкою співробітництва Польщі та Рівного.

- Моя основна діяльність пов'язана з видобуванням каміння. Ми виготовляємо та експортуємо кам'яні блоки, тож Рівненщина для нас є потенційно цікавим регіоном, - повідомив Леон Червінський, фірма МURKAM.

- Ми вже маємо досвід співпраці з Україною. На моєму підприємстві працюють вісім українців, а тепер прийшов час налагодити контакти і з містом Рівне.





На правах реклами