Ми у Facebook
26.02.2021, 20:26

Як правильно очищати воду в басейні?

Басейн – це не тільки статусна річ, але й естетично виконана затишна місцина на подвір’ї або в приміщенні. Красиво створений, оздоблений дорогими матеріалами, басейн здатен не тільки допомогти підтримувати свій фізичний рівень чи зняти втому тяжкого робочого дня, але й «потішити» погляд. Але для цього слід належним чином доглядати за басейном. А головне – добре очищувати воду.
Важливе значення у догляді за басейном відіграють засоби для очищення води в басейні. Від їх правильного вибору залежить те, наскільки привабливою буде водна гладінь.

Для чого чистити воду в басейні?


Очищення води має неабияке велике значення не тільки для естетичної привабливості басейну, але й для здоров’я його власників. Вода може покритися зеленню, а оскільки це пліснява й бактерії, то вони можуть потрапити в організм через слизові оболонки плавця й створити проблеми для організму. Крім того, бортики можуть стати слизькими, тож виникає велика ймовірність того, що можна послизнутися та травмуватися.

Крім того, стаючи брудною, каламутною, вода скоріше відштовхує, ніж «запрошує» пропливти кілька метрів у своєму басейні. Якщо його занехаяти, не очищувати воду, то він стане скоріше тягарем, а не привабливим місцем для відпочинку та розвитку. Але потрібно знати, якими засобами слід чистити воду й зробити вірним вибір серед усього великого різноманіття.


Які існують засоби для очистки води в басейні?


Усі засоби очистки води в басейнах поділяються на дві основні групи:

технічні: сюди належить система фільтрації води, яка має працювати практично не вимикаючись, а також спеціальні засоби – наприклад, водяний пилосос, який дозволяє очищати дно та стінки басейну, а також збирати дрібне сміття у воді.

хімічні: спеціальні хімічні речовини, які ефективно очищують і воду, і сам басейн. Саме хімічні способи очищення, як правило, є найпопулярнішими, адже потребують лише правильного використання і не треба особливо розбиратися з принципами їх роботи.

Де купити засоби для очищення води?


Сьогодні чимало подібних хімзасобів для свого басейну можна придбати в інтернет-магазинах. AquaDoctor орієнтований саме на продаж засобів для догляду за басейном. На сайті aquadoctor.ua можна знайти товари:

• Від водоростей та каламутності
• Для видалення металів
• Для дезінфекції
• Для зниження жорсткості води
• Для консервації
• Для корекції рН
• Для нейтралізації надлишкового хлору
• Для очищення чаші басейну

Не заплутатися в усьому цьому різноманітті допоможе не тільки зручна навігаційна система, але й окремий розділ з корисними статтями про всі тонкощі догляду за басейном.

Як доставляють замовлення з цього магазину?


Усі товари від AquaDoctor може бути відправлений за півгодини від моменту підтвердження замовлення. Якщо замовлення зроблене після 14.00, то його доставлять уже наступного дня у будь-яке відділення Нової пошти у будь-якому куточку України. Оплатити можна на тому ж таки відділенні готівкою. Якщо ви замовили товари на суму більше 1499 гривень, то доставка нічого вам не коштуватиме.

З AquaDoctor ваш басейн завжди сіятиме чистотою!





На правах реклами