24.08.2021, 18:44
Шоколадний десерт без випічки - кожен шматочок просто тане в роті
Шоколадний торт без випічки — рецепт чізкейку з 3 інгредієнтів
Шалено смачний і простий рецепт шоколадного чізкейка без випічки. Вам знадобиться всього три інгредієнти і 15 хвилин свого часу. Цей тортик зможе зробити навіть дитина, інформує Ukr.Media.
Поєднання гіркого шоколаду і ніжного сирно-вершкового сиру точно прийдеться до смаку любителям незвичайних десертів. Кожен шматочок просто тане в роті, залишаючи приємний шоколадний посмак. Одного разу спробувавши такий легкий рецепт, ви обов'язково покладете його собі в скарбничку улюблених рецептів.
Інгредієнти
чорний шоколад (50-60% вміст какао) — 250 грамів (200 грамів для торта, 50 грамів для глазурі)
сирно-вершковий сир — 400 грамів (кімнатної температури)
вершки 15% — 50 мл.
Приготування
1. Ламаємо 200 грамів шоколаду на шматочки та розтоплюємо його в мікрохвильовій печі.
2. Висипаємо сир в миску і заливаємо розтопленим шоколадом. Перемішуємо шоколад і сир за допомогою блендера.
3. Отриману масу висипаємо в форму 16 см. Розподіляємо по формі. Ставимо в холодильник на 2 години.
4. Для глазурі змішуємо 50 грамів вершків і 50 грамів шоколаду. Розтоплюємо в мікрохвильовці. Покриваємо торт глазур'ю.
Детальне покрокове приготування шоколадного чізкейка, дивіться в короткому відео.
Поєднання гіркого шоколаду і ніжного сирно-вершкового сиру точно прийдеться до смаку любителям незвичайних десертів. Кожен шматочок просто тане в роті, залишаючи приємний шоколадний посмак. Одного разу спробувавши такий легкий рецепт, ви обов'язково покладете його собі в скарбничку улюблених рецептів.
Інгредієнти
чорний шоколад (50-60% вміст какао) — 250 грамів (200 грамів для торта, 50 грамів для глазурі)
сирно-вершковий сир — 400 грамів (кімнатної температури)
вершки 15% — 50 мл.
Приготування
1. Ламаємо 200 грамів шоколаду на шматочки та розтоплюємо його в мікрохвильовій печі.
2. Висипаємо сир в миску і заливаємо розтопленим шоколадом. Перемішуємо шоколад і сир за допомогою блендера.
3. Отриману масу висипаємо в форму 16 см. Розподіляємо по формі. Ставимо в холодильник на 2 години.
4. Для глазурі змішуємо 50 грамів вершків і 50 грамів шоколаду. Розтоплюємо в мікрохвильовці. Покриваємо торт глазур'ю.
Детальне покрокове приготування шоколадного чізкейка, дивіться в короткому відео.
Інші статті рубрики:
З 1 квітня діти загиблих добровольців отримуватимуть 7800 грн
З 1 квітня діти загиблих добровольців отримують державну соціальну допомогу в підвищених розмірах
переглядів: 80
Декілька вулиць у Рівному залишилися без води
Через пошкодження водопроводу тимчасово відсутнє водопостачання на вул.Малорівненській, вул.Боженова та вул.Севастопольській.
переглядів: 90
Рецепт 10-хвилинка: готуємо шоколадне печиво без випікання
Це неймовірне печиво не лише смачне, а й корисне. Особливо такі ласощі сподобаються вашим діткам.
переглядів: 504
Найпоширеніші помилки, які ви допускаєте у випіканні пасок
Паска - головна прикраса Великоднього столу, але щоб вона вийшла рівною, красивою та смачною потрібно постаратися. У цій статті ми розповімо про три найпоширеніші помилки, які допускають господині при приготуванні пасок.
переглядів: 924