09.01.2022, 13:35
Простий рецепт котлет по-київськи — швидко і смачно
Курячі котлети з секретом
Спрощений рецепт котлет по-київськи з вершковим маслом всередині. Простий смачний рецепт, а котлети вийдуть соковитими й ароматними, інформує Ukr.Media.
Інгредієнти
Курячий фарш (філе) — 600 грамів
Батон — 2 шматочки (без кірки, тільки м'якуш)
Молоко — 100 мл.
Сіль — за смаком
Чорний перець — за смаком
Вершкове масло — 60 грамів
Часник — 1 зубчик
Кріп — 10 грамів
Панірувальні сухарі — 70 грамів.
Приготування
1. Замочити батон в молоці.
2. Нарізати дрібно кріп, подрібнити часник.
3. Змішати розм'якшене вершкове масло, кріп і часник. Сформувати поздовжню ковбаску за допомогою харчової плівки і відправити в морозилку на 15-20 хвилин.
4. У курячий фарш додати розмоклий батон, сіль, перець і добре перемішати до однорідності. Змочуючи руки у воді, щоб фарш не прилипав, розділити його на 6 рівних частин — приблизно 110-115 грамів кожна.
5. Ковбаску з вершкового масла розділити на 6 рівних частин, кожну частину трохи витягнути уздовж, щоб вийшов приплюснутий прямокутник.
6. Змочуючи руки у воді, розподілити фарш в круглий корж, по центру покласти шматочок вершкового масла і обережно закріпити з усіх боків, формуючи котлету.
7. Обваляти в панірувальних сухарях.
8. Смажити на рослинній олії протягом 8 хвилин з кожного боку на помірному вогні.
Готові котлети подавати гарячими з пилу з жару.
Інгредієнти
Курячий фарш (філе) — 600 грамів
Батон — 2 шматочки (без кірки, тільки м'якуш)
Молоко — 100 мл.
Сіль — за смаком
Чорний перець — за смаком
Вершкове масло — 60 грамів
Часник — 1 зубчик
Кріп — 10 грамів
Панірувальні сухарі — 70 грамів.
Приготування
1. Замочити батон в молоці.
2. Нарізати дрібно кріп, подрібнити часник.
3. Змішати розм'якшене вершкове масло, кріп і часник. Сформувати поздовжню ковбаску за допомогою харчової плівки і відправити в морозилку на 15-20 хвилин.
4. У курячий фарш додати розмоклий батон, сіль, перець і добре перемішати до однорідності. Змочуючи руки у воді, щоб фарш не прилипав, розділити його на 6 рівних частин — приблизно 110-115 грамів кожна.
5. Ковбаску з вершкового масла розділити на 6 рівних частин, кожну частину трохи витягнути уздовж, щоб вийшов приплюснутий прямокутник.
6. Змочуючи руки у воді, розподілити фарш в круглий корж, по центру покласти шматочок вершкового масла і обережно закріпити з усіх боків, формуючи котлету.
7. Обваляти в панірувальних сухарях.
8. Смажити на рослинній олії протягом 8 хвилин з кожного боку на помірному вогні.
Готові котлети подавати гарячими з пилу з жару.
Категорія: Новини > Споживач
Автор: Ольга МАРТИНЮК Переглядів: 11790Інші статті рубрики:
На двох вулицях Рівного 25 квітня не буде води
Завтра, 25 квітня, з 09:00 до 17:00 через ремонтні роботи на водопроводі буде тимчасово відсутнє водопостачання на двох вулицях.
переглядів: 237
Ціни на газ у 2024 році не зростатимуть
Нафтогаз продовжив фіксований тариф на газ для населення на ще один рік
переглядів: 291
Як зробити так, щоб бузок довше квітнув: поради та правила догляду
Фахівці стверджують, що головним секретом його довгого свіжого цвітіння є правильний зріз.
переглядів: 264
Як міцно заснути за 10 секунд: надійний військовий метод
Цим методом користуються військові США. Виконайте кілька простих вимог, аби миттєво поринути у сон.
переглядів: 520
У Рівному можна безкоштовно записатися у бібліотеку
У Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці оголосили акцію - упродовж кількох днів можна безкоштовно отримати читацький. Це приурочили до Всесвітнього дня книги та авторського права.
переглядів: 463