Ми у Facebook
06.03.2021, 23:16

Як правильно обрати настільну лампу?

Настільна лампа – один із тих освітлювальних приборів, який дуже часто використовують у повсякденності. Вони здатні забезпечити нормальну роботу в вечірній та нічний час. І тому слід уміти обрати цей товар для повсякденного вжитку.
До речі, великий вибір ламп, а також інших необхідних речей для освітлення, можна знайти за посиланням: https://www.brille.ua.

Чому важливо мати хорошу настільну лампу?


Достатньо яскрава і надійна лампа дозволить вам не тільки комфортно читати чи працювати за столом у темний час доби, але й значно зберегти здоров’я: гострий зір та хорошу поставу в дітей, які часто роблять уроки вечором. Це ж стосується і дорослих, які змушені працювати допізна. Тож, по суті, настільна лампа – річ першої необхідності у кожній сім’ї.

Як правильно обрати?


Обрати надійний пристрій можна, якщо знати необхідні параметри. Отже, хороша настільна лампа повинна мати:

Достатньо яскраве джерело світла. Освітлення повинно бути рівномірним – без надто яскравих зон чи темних плям, сила світла мусить бути 270 до 540 лм. Інакше – втома для очей гарантована.

• Шикарно, якщо є можливість регулювати інтенсивність світла.

Лампа мусить бути гнучка. Освітлювач потрібен повертатися за бажанням користувача, це особливо важливо, якщо ви любите читати ввечері.

Міцний корпус. Лампа може переживати значні навантаження – наприклад, впасти зі столу. І корпус повинен витримати удар об підлогу.

Які існують різновиди настільних ламп?


Є кілька основних їх видів:

1. Настільна лампа біля ліжка.
2. Світлодіодні.
3. З прищепкою.
4. З гнучкою ніжкою.
5. Для школярів.
6. Для дітей.
7. Лавові настільні лампи.

Та багато інших.

Де можна купити хорошу настільну лампу?


Усі ці різновиди настільних ламп й не тільки доступні в Інтернет-магазині Brille. Тут можна купити: люстри, бра, офісні та вуличні світильники, LED-світильники й чимало ще чого, у тому числі й меблі.

Настільна лава лампа
Настільна лава лампа


Саме ця фірма уже 25 років працює на ринку освітлення. За чвертьстоліття натхненної роботи, фахівці Brille ґрунтовно вивчили запити покупців, вимоги ринку і основні тренди серед приладів освітлення. Основна відмінна риса цієї фірми – це не тільки високопрофесійна діяльність, але й продаж лише якісних, ліцензованих товарів.

Як доставляються товари?


Усі товари доставляються або кур’єром по Києву та Київській області (при замовленні більше 1000 гривень – доставка буде безкоштовною). По всій території України замовлення довозять відомі служби:

• Укрпошта.
• Нова пошта.
• Інтайм.

Є опція самовивозу в разі домовленостей з менеджером.

Разом з Brille вам ніколи не бракуватиме світла!





На правах реклами