Ми у Facebook
29.03.2021, 12:53

Як вибрати приміщення під офіс: поради підприємцю

Коли підприємці тільки починають свою справу, вони стикаються з різними труднощами, одна з яких пошук приміщення під офіс. До вибору площі варто підходити з особливою відповідальністю, адже це те місце, де співробітники будуть проводити більшу частину свого часу.
Щоб пошук та оренда офісу в Києві були максимально ефективними, а результат відповідав очікуванням, пропонуємо кілька порад, що зроблять цей процес простішим. В якості кращого варіанту пропонуємо розглянути бізнес-центр у ТРЦ "Гулівер", який надає ряд переваг для орендарів.

Критерії вибору хорошого офісу


При пошуку відповідного офісного приміщення слід звертати увагу на такі важливі моменти:

1. Площа. Відповідно до санітарних норм, для роботи в офісі необхідно від 4.5 до 6 м2 на людину, тому при визначенні необхідної кількості площі слід враховувати кількість працівників у штаті.
2. Вартість. Ціна оренди в першу чергу залежить від класу будівлі, локації та додаткових послуг. До підписання договору рекомендуємо вивчити усі документи, уточнити систему оподаткування, ознайомитись, що включає в себе орендна ставка.
3. Розташування. Якщо бізнес передбачає великий потік клієнтів, варто звернути увагу на приміщення в центрі Києва, поруч з метро.
4. Планування. Два найпопулярніших виду планувань кабінетне та open-space. Вибір слід робити, відштовхуючись від специфіки діяльності компанії та кількості співробітників.
5. Атрибутика. Заздалегідь уточнюйте всі важливі додаткові характеристики: облаштування приміщення, поверх, наявність меблів, висоту стель, розмір вікон та ін.
6. Інфраструктура. Великим плюсом для комфортної роботи та відпочинку орендарів є розвинена інфраструктура: наявність поруч банків, магазинів, закладів харчування, спортклубів та ін.
7. Призначення. Специфіка бізнесу також впливає на вибір офісного приміщення, тому завжди уточнюйте, чи потрібні вам переговорні кімнати, підведення води, окремий вхід та ін.

Переваги оренди у ТРЦ Гулівер


Оренда офісу в БЦ Гулівер має ряд переваг:

• зручність розташування: бізнес-центр Gulliver знаходиться на Печерську правому березі Дніпра в самому центрі Києва;
• в ТРЦ є супермаркети, ресторани, зони для відпочинку та розваг;
• сучасна система безпеки усуває ризик несанкціонованого проникнення зловмисників;
• розкішний панорамний вид з офісів;
• сучасне планування open-space з якісним інтер'єром;
• наявність критого цілодобового паркінгу з автомийкою.

Все це робить ТРЦ Гулівер відмінним варіантом для оренди приміщення під офіс у Києві.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ