Ми у Facebook
19.08.2021, 16:40

ТОп-3 фільми, які має подивитися кожен

Підбірка кінострічок, які змусять вас задуматись.

3. Душа


Цей фільм знайомить нас з Джо Гарднером, викладачем музики в середній школі, який щиро любить грати джаз. І одного разу йому таки вдається домовитися про виступ на сцені джазового клубу. Проте по дорозі додому в результаті нещасного випадку душа Джо відділяється від тіла і опиняється в місці, де душі розвиваються перед тим, як відправитися до новонародженої дитини. І Джо доводиться задуматися над тим, що значить - мати душу. Цей фільм варто подивитися всім, хто задумувався про своє призначення.

2. Секрет (2006)


Науково-популярний фільм про те, що наші думки матеріальні.
Психологи, економісти і філософи кажуть про те що Всесвіт виконує волю кожної людини на Землі, їй достатньо лише чогось побажати і зуміти яскраво уявити бажане. Ця таємниця прийшла із Стародавнього Єгипту, була захована від людства всі ці роки. СЕКРЕТОМ володіло тільки коло освічених - і тепер вони його відкривають. Чому? Як з'ясувалося, СЕКРЕТ діє в повній мірі лише тоді, коли ним ділишся з іншими! Цей фільм кардинально змінить ваше сприйняття світу.

1. Час


Недалеке майбутнє. Вчені навчилися «вимикати» ген старіння. Аби уникнути перенаселення час зробили валютою, за яку можна купити будь-що. У цьому світі багатії можуть жити вічно, а ось біднякам за вічне життя доводиться торгуватися. Головний герой фільму отримує в своє розпорядження нескінченний час, проте не встигає врятувати свою матір, мало того, незабаром він буде змушений рятуватися втечею від корумпованих «стражів часу»... Фільм підходить для тих, хто любить проводити паралелі з реальністю.








На правах реклами