Ми у Facebook
12.04.2021, 12:30

Експерти розповіли, які пральні машини обирають українці у 2021 році

За даними сервісу порівняння цін E-Katalog, в українських інтернет-магазинах представлено понад 1400 пральних машин від більш ніж 80 брендів. Які ж виробники та моделі користуються найбільшою любов’ю інтернет-аудиторії?
Топ-виробники

Проаналізувавши активність відвідувачів порталу, експерти E-Katalog з’ясували, яким виробникам українці довіряють найбільше. Станом на березень 2021 року з показником на рівні 17% вподобань список очолює Samsung, лише на 1% випереджаючи свого одвічного конкурента, компанію LG.

Третє і четверте місця рейтингу займають компанії Bosch і Electrolux, що набирають по 10%. Наступні позиції — за брендами Whirlpool (6%), Beko (6%), Indesit (5%), Gorenje (5%) і Candy (5%). Показники інших виробників пральних машин не перевищують 3%.

Кращі моделі

Почесне звання найпопулярнішої пральної машини впевнено завоювала Samsung WW60J32G0PW. Модель виділяється дуже низькою витратою води (36 л на цикл). При цьому можливість завантаження до 6 кг білизни дозволяє рекомендувати її навіть для великої родини. Вона обладнана більш надійним і тихим в порівнянні зі звичайними моторами інверторним двигуном (гарантія 10 років) і системою захисту від перепадів напруги. Ще одна цікава опція — режим прання парою, що забезпечує дбайливе очищення тканини, а також видалення алергенів і бактерій. За даними E-Katalog, українці можуть замовити Samsung WW60J32G0PW в інтернет-магазинах за ціною від 5 400 до 7 600 грн (станом на березень 2021 року).

Друга за популярністю пральна машина на порталі — Beko WUE 6511 XAW. Вона має вузький корпус, вміщує до 6 кг білизни та витрачає всього 40 л води на цикл. Модель пропонує цілих 15 програм, в тому числі прання з попереднім замочуванням та окремі режими для вовняних і пухових виробів.

Замикає трійку лідерів LG FH0J3NDN0 — пральна машина з підтримкою функції 6 motion, що припускає використання різних «сценаріїв» обертання барабана для більш ефективного прання. Модель оснащена баком на 6 кг і потужним двигуном з прямим приводом.

Проаналізувавши активність відвідувачів порталу, експерти E-Katalog з’ясували, яким виробникам українці довіряють найбільше.

Ссылка: https://ek.ua/ua/





На правах реклами