Ми у Facebook
13.04.2021, 14:58

5 головних причин обрати Xiaomi Redmi 9T

Компанія Сяомі давно довела – їх телефони можуть бути недорогими, при цьому не поступаючись, а де у чому перевершуючи конкурентів. Не став винятком і представлений нещодавно Redmi 9T. Пропонуємо розглянути п’ять найважливіших особливостей девайса, які роблять його однією з найбажаніших покупок у бюджетному сегменті.

Лаконічний, але стильний дизайн


Практично весь корпус Redmi 9T виготовлений із пластику, задня поверхня має матову поверхню. Навіть після багаторазових дотиків на ній не залишається відбитків пальців, завдяки чому гаджет завжди виглядає презентабельно. Втім, виробник рекомендує додатново придбати такий чохол, аби забезпечити додаткову надійність.

У лівому верхньому кутку на задній частині знаходиться прямокутний блок фотопристрою, що складається із чотирьох датчиків, LED-спалаху. Бічна сторона містить кнопку налаштувань гучності, місце для відбитків. Сканер спрацьовує, навіть коли палець мокрий.

Ліворуч ви знайдете роз'єми для двох SIM-карт, карти пам'яті MicroSD. Знизу є порт Type-C, вхід для навушників 3,5 міліметрів, динамік, мікрофон (технологія шумозаглушення присутня).

Як мінімум, непоганий екран


Девайс має великий дисплей діагоналлю 6,53 дюйма, який підтримує високий дозвіл зображення (1080 х 2340 пікселів), і займає 83,4% від всієї площі передньої панелі. У верхній області по середині розташувалася фронтальна камера на 8 Мп. Присутнє захисне скло Corning Gorilla Glass 3.



Оскільки це бюджетна модель, то тут частота оновлення екрану досягає лише 60 Гц, проте такого показника цілком достатньо для звичайної щоденної роботи.

Дисплей пропонує кілька режимів роботи, серед яких:

• читання;
• темна або світла тема;
• нічний режим;
• налаштування колірної гами.

Достойна продуктивність


«Залізо» приладу характеризує вбудований процесор Qualcomm Snapdragon 662. Його максимальна тактова частота становить 2 ГГц. Новинка може похизуватись хорошою продуктивністю, оскільки під час тесту AnTuTu він набрав приблизно 180 тисяч балів.

На гаджет можна сміливо встановлювати різні ігри, адже він оснащений графічним чіпом Adreno 610. Навіть після тривалого використання телефон не перегріється. Крім того, він функціонує, споживаючи мінімальну кількість електроенергії.



Телефон поставляється в двох конфігураціях: 4 гігабайтів ОЗУ, 64 (128 Гб) флеш-пам'яті. Можливе застосування додаткової карти зі сховищем до 512 Гб. В якості операційної системи тут Виступає Android 10 на базі оболонки MIUI 12.

Новинка підтримує дводіапазонний Wi-Fi, Bluetooth 5.0, GPS і 4G. Відмінною особливістю є наявність багатофункціонального модуля NFC.

Квадрокамера


Блок основної камери містить цілих 4 датчика. Перший, головний на 48 Мп дозволяє зробити фотографії в хорошій якості як вдень, так в темний час доби. Ширококутний об'єктив на 8 мегапікселів робить знімки достатньо високої якості (кут огляду 120 градусів).



Запис відео на задню камеру здійснюється в форматі 1080р при 30 кадрах за одну секунду. Точно такі ж показники у фронтального фотопристрою.

Майже рекордна тривалість роботи


Смартфон може похвалитися містким батареєю на 6 тисяч мАг. Повного заряду батареї вистачає більш, ніж на три дні. На одному заряді, наприклад, можна безперервно слухати музику протягом 195 год, здійснювати дзвінки близько 56 годин і переглядати відео приблизно 17 годин.

Виробник заявляє, що в режимі очікування девайс пропрацює 28 днів. Підтримується швидка зарядка з потужністю 18 Ват. Час повної зарядки складає близько 2 год 30 хв.

Як висновок


Смартфон-новинка Сяомі Редмі 9T зможе порадувати свого власника незвичайним дизайном, великим і якісним екраном, гарною камерою, потужним акумулятором, модулем NFC і довгої автономної роботою. Це відмінний варіант для купівлі, якщо ви перебуваєте в пошуку бюджетного мобільного пристрою з непоганим внутрішніми характеристиками.





На правах реклами