Ми у Facebook
21.04.2021, 15:29

Український короткометражний фільм підкорюватиме ще один фестиваль

Зображення зі сторінки фільму "Нічний Швидкий"

Триває переможний рейс "Нічного швидкого".
Про те, що стрічка потрапить на ще один фестиваль, ідеться на офіційній сторінці фільму "Нічний швидкий" у мережі Фейсбук:



Чорна комедія "Нічний швидкий " про те, як героїня фільму журналістка Таня в святвечір змушена їхати додому, але вона не має квитка, тому її представляють хірургом і саджають на потяг. Випадково у її купе сідає п’яний юрист Толя, якому під час гальмування потягу валізою відрізає палець. Тепер Таня змушена зробити все, щоб врятувати Толю, адже він кричить, що засудить її «за ненавмисне вбивство».


Зображення зі сторінки фільму "Нічний Швидкий"
Зображення зі сторінки фільму "Нічний Швидкий"


Режисерки стрічки "Нічний швидкий" - Оксана та Марина Артеменко.

Нагадаємо, трейлер "Нічного швидкого" виявився кращим на Prague International Monthly Film Festival. Фільм "Нічний швидкий" також визнали кращим європейським короткометражним фільмом місяця на Cinematography Awards в Амстердамі, що в Нідерландах. Перед цим "Нічний швидкий" отримав відзнаку від канадійської кіноспільноти. Фільм "Нічний швидкий" буде також представлений на міжнародному кінофестивалі. Вирушив "Нічний швидкий" і до Австралії. Також "Нічний швидкий" вирушав в Тірон, що у Великій Британії. Також цей короткометражний фільм отримав нагороду - Special Award від жюрі фестивалю Wallachia International Film Festival в Румунії. Українська короткометражка отримала вже 10 нагороду. А також "Нічний швидкий" вирушить у Індію. Стрічка "Нічний швидкий" вирушила на Ontario International Film Festival в Канаді. "Нічний Швидкий" переміг на Tagore International Film Festival, що проходив в Індії, в номінації "Комедійний короткометражний фільм". Короткометражка "Нічний Швидкий" знову повернулася до Італії, адже стрічку відібрали для участі на фестивалі Rome Prisma Film Awards. Фільм також став кращим в Чехії. Український фільм знову в Індії!





На правах реклами