Ми у Facebook
26.04.2021, 15:04

Типові помилки новачків при вивченні англійської мови

Вивчення англійської мови повністю з нуля — це не проста задача. Студентам необхідно спочатку з’ясувати рівень іноземної і мету її вивчення, далі обрати оптимальну методику і розпочати методичне засвоєння.
На початковому етапі, новачки часто роблять типові помилки. Саме тому багато експертів стверджують, що англійська для початкового рівня — це один з найскладніших етапів, тому що студент стикається з незнайомою інформацією.

Типові помилки початківців


Основні помилки новачків дуже легко розподілити по окремим групам:

• Занадто великі очікування. Дуже багато новачків впевнені, що вже через місяць активного навчання вони матимуть рівень В2 і зможуть складати міжнародні іспити. Потрібно враховувати, що це не так і рухатися до поставленої мети поступово;
• Неправильно поставлена мета. У кожного студента є своя мета і її потрібно чітко дотримуватися. Тільки тоді студенти будуть бачити результати;
• Концентрація на граматичних правилах. Граматика дійсно відіграє важливу роль, але потрібно водночас приділяти увагу і другим аспектам, а саме читанню, письму, комунікації. Якщо активно вивчати лише граматику, це безпосередньо відобразиться на мовних здібностях;
• Вивчення лише офіційної англійської. Якщо в процесі навчання послуговуватися лише підручниками, то вдасться засвоїти тільки офіційну англійську. В реальному життю нею мало хто послуговується на постійній основі, тому варто приділити увагу розвитку комунікативних навичок.

Вивчення англійської мови потребує багато зусиль, тому займатися потрібно систематично. Лише тоді вдасться досягти певних результатів та поставленої мети. Не слід занадто сильно прагнути ідеалу. Як правило, це тільки демотивує.

Для того, щоб уникнути вище вказаних помилок, оптимальним варіантом буде записатися на онлайн-курси англійської мови nanoEnglish, що передбачені для різних рівнів володіння англійською мовою. Перше заняття, як правило присвячене тому, щоб з’ясувати рівень, а далі студенти розподіляються по групам.

Якщо приділяти вивченню англійської мови досить часу, то результати не змусять себе чекати. Потрібно лише пам’ятати про системний підхід та організувати заняття оптимальним для себе способом. На курсах працюють викладачі з багаторічним досвідом викладання іноземної мови та високим рівнем володіння англійською. Тому не варто зволікати — запишіться на перше заняття прямо зараз!





На правах реклами