Ми у Facebook
27.04.2021, 14:59

Screechers wild в Україні: чому діти так люблять ці трансформери

Іграшки-трансформери подобаються малюкам з 1980-х років, коли вперше з’явились на ринку. Дітям подобається спостерігати за тим, як машинки перетворюються на монстра чи робота. Але Screechers Wild вивели гру на новий рівень.

Що таке Screchers wild


Дикі скрічери – це іграшки-трансформери китайської компанії Alpha Toys. Лінійка стала настільки успішною, що згодом вийшов мультсеріал з їхньої участю. За сюжетом, у далекому майбутньому в космосі стався вибух: на нашу планету вилився згусток енергії, який трансформувався в диски. Тепер машинки під час зіткнення з ними перетворюються в монстрів прямо у повітрі. Від спецефектів малюки у захваті, адже не кожна машинка може робити сальто у повітрі та перетворюватись на істоту одночасно.

Є декілька рівнів скрічерів: перший, другий і третій. Кожен з них має два, чотири або шість дисків відповідно. Чим більше дисків вони мають, тим незвичнішим буде перевтілення. Іграшки добре деталізовані, деякі виконані в ретро-стилі. Виготовлені з міцного пластику, тому при зіткненні з іншими персонажами залишаються цілими.

Як машинки перетворюються на монстрів


Для трансформації Screechers Wild, які можна купити в магазині Панама, потребують трохи «палива»: автомобіль потрібно запустити на диск або вистрілити по трансформеру. Після цього машинка підскакує вгору, робить оберт на 360° та стає на ноги. Обернутись з істоти в автомобіль теж просто: потрібно вийняти диск. Обидві дії займають лічені секунди.

Як гратись


Користь трансформерів у тому, що ними можна гратись як завгодно. Спочатку це машинка, потім міфічна істота, а згодом і те, і інше. Діти полюбляють дивитись мультик та повторювати сюжети, а також створювати власні ігри.

Іноді малюки влаштовують бої між скрічерами, адже кожен монстр має додаткову силу. Одні – великі та сильні, інші – маленькі та мобільні. У кожного трансформера – однакові шанси на перемогу.





На правах реклами