Ми у Facebook
05.05.2021, 15:38

У Рівне завітає французька весна

У місті відбудеться концерт "У Франції вже весна".
В концерті беруть участь: Олена Мацелюх (орган); Міланія Макаревич (ф-но м.Львів); Ігор Мацелюх (флейта Пана м.Львів)

Олена Мацелюх (органістка). Закінчила Львівську національну музичну академію ім. М. В. Лисенка. Провідна українська органістка Олена Мацелюх є солісткою Рівненської філармонії, а також Львівської Національної філармонії і Будинку органної та камерної музики у Львові. Вона виступає зі своїми концертними програмами по всій Україні і постійно гастролює у Швейцарії, Німеччині, Франції, Іспанії, Польщі, Чехії , Данії та США. Як один із кращих інтерпретаторів органної творчості Й. С. Баха у Східній Європі Олена Мацелюх вже декілька років відкриває Бахівські Фестивалі у Брно (Чехія) та у Вроцлаві. У Польщі Олену Мацелюх вітають шанувальники її таланту й на кількох інших фестивалях, зокрема – на престижному «Музика в Старому Кракові».




Меланія Макаревич (фортепіано) Випускниця Львівської національної музичної академії ім. М. В. Лисенка (клас професора, Народної артистки України О. Рапіти). Лауреат Міжнародного конкурсу-фестивалю «Gates of Hope” (Ізраїль), VI Міжнародного конкурсу піаністів ім. Б. Дваріонаса ( Литва), відзнаки III Міжнародного форуму піаністів (Польща). Учасник багатьох міжнародних фестивалів, зокрема «Pizzicato e Cantabile», «Bach Contemporary», «Контрасти» (Львів), Kyiv Music
Fest, «Chamber Music Session» (Київ), «Українська весна»(Польща), «Musica viva Organum”(Рівне). Активно виступає з фортепіанними речиталями, камерними ансамблями та концертами з оркестром на кращих сценах України, а також Польщі, Франції та Німеччини.

Ігор Мацелюх – обдарований музикант, який окрім флейти Пана, опанував ряд інших народних духових інструментів, закінчив Львівську державну консерваторію у 1996 з відзнакою. Він є лауреатом всеукраїнських та міжнародних конкурсів виконавців на народних інструментах. Все ж найулюблениішим інструментом залишається флейта Пана. Будучи зрілим музикантом, Ігор Мацелюх і далі вдосконалюється у грі на цьому непростому інструменті у Кишиневській консерваторії.

Ігор Мацелюх є ініціатором циклів концертів «Румунська музика», «Класичні медитації», «Від флейти Пана до органу», «Романтичні голоси», і т. д.. Репертуар виконавця складається з популярних класичних творів та народної музики, авторських композицій та власних аранжувань. Творча географія Ігора Мацелюха – це країни Європи та Америки. Та найохочіше пропагує виконавець флейту Пана у себе в Україні.

Квитки в касі органного залу (каса працює з 5 травня)

Квитки можна замовити та забронювати за тел.: 0677501359, 0969631165





На правах реклами