Ми у Facebook
11.05.2021, 18:03

Чому варто вибирати всю техніку від Apple?

Що краще - оточити себе гаджетами від одного бренду або використовувати iPhone, а комп'ютер і планшет - від інших виробників? Ми впевнені, що перший варіант кращий - відразу з кількох причин.
Універсальні аксесуари Apple завжди робили ставку на закриту систему. Вона створила свою операційну систему, яку не можуть використовувати власники техніки інших торгових марок, власні голосові помічники і додатки. Але всередині екосистеми у користувача найширші можливості.

Всі аксесуари універсальні, вони підходять для будь-якого з пристроїв з логотипом у формі яблука на задній панелі. Ви можете купити AirPods і використовувати їх для смартфона і для комп'ютера. Та ж історія з трекпадами, зарядні пристрої, а скоро - і з гарнітурами для доповненої реальності, які з'являться на ринку зовсім скоро. Не можна використовувати відразу на всі пристрої хіба що чохли - і то лише тому, що вони не підійдуть за розміром.

І навіть більше - часто виробник використовує однакові технології і комплектуючі. Наприклад, нові моноблоки і планшети 2021 року працюють на однакових процесорах - фірмовому чіпсеті М1.

Сумісність і синхронізація пристроїв між собою


Ще одна причина купити iPad - це політика компанії по синхронізації всіх пристроїв між собою. Ви зможете підключатися по бездротовому зв'язку з комп'ютера до планшета або смартфону, переглядати і редагувати фотографії на великому екрані. Це дуже зручно. Ви можете навіть відповідати на повідомлення, коли працює за комп'ютером, і не відволікатися, щоб взяти телефон.

Та й навіщо щось міняти, якщо еппловскі пристрої на сьогоднішній день вважаються найпотужнішими, швидкодіючі і функціональними? Вони залишають конкурентів далеко позаду.

Де купити iPhone 12 або Macbook в Україні?


Найпривабливіші умови пропонує мережа магазинів Apple в Києві MyCloudStore. Тут представлена ​​вся лінійка техніки за доступними цінами, з гарантіями якості терміном до 3 років, швидкою доставкою по всій Україні.





На правах реклами