06.10.2021, 18:58
Швидкі та смачні сирні коржики з зеленню: цікавий рецепт
Рецепт дуже смачних коржиків, які ви можете з легкістю приготувати
Вони неймовірно просто і швидко готуються. Відмінно поєднуються з різними основними стравами на столі. З'їдаються завжди всіма з величезним задоволенням і виходять у кожної господині. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся, інформує Ukr.Media.
Інгредієнти:
300 гр сметани 15-20%
3 яйця
200 гр твердого сиру
4-5 столових ложок борошна
1 пучок зелені
щіпка солі
рослинна олія для смаження
Приготування:
У першу чергу в окрему ємність відправляємо яйця, сметану і дрібку солі. Віночком все добре перемішуємо. Можете для цього процесу використовувати міксер.
Потім по одній столовій ложці додаємо борошно, добре перемішуючи після кожного додавання.
В результаті ми отримуємо тісто, яке по консистенції нагадує тісто для оладок.
Тепер, використовуючи тертку, натираємо на дрібній фракції твердий сир.
Дрібно нарізаємо зелень і перекладаємо разом з підготовленим сиром до решти інгредієнтів. Добре перемішуємо.
Потім розігріваємо сковороду з невеликою кількістю рослинної олії.
Тепер виливаємо сюди 2-3 столові ложки тіста і рівномірно розподіляємо по сковороді.
Обсмажуємо коржі по 3-5 хвилин з кожного боку. До столу подаємо теплими.
Смачного!
Інгредієнти:
300 гр сметани 15-20%
3 яйця
200 гр твердого сиру
4-5 столових ложок борошна
1 пучок зелені
щіпка солі
рослинна олія для смаження
Приготування:
У першу чергу в окрему ємність відправляємо яйця, сметану і дрібку солі. Віночком все добре перемішуємо. Можете для цього процесу використовувати міксер.
Потім по одній столовій ложці додаємо борошно, добре перемішуючи після кожного додавання.
В результаті ми отримуємо тісто, яке по консистенції нагадує тісто для оладок.
Тепер, використовуючи тертку, натираємо на дрібній фракції твердий сир.
Дрібно нарізаємо зелень і перекладаємо разом з підготовленим сиром до решти інгредієнтів. Добре перемішуємо.
Потім розігріваємо сковороду з невеликою кількістю рослинної олії.
Тепер виливаємо сюди 2-3 столові ложки тіста і рівномірно розподіляємо по сковороді.
Обсмажуємо коржі по 3-5 хвилин з кожного боку. До столу подаємо теплими.
Смачного!
Категорія: Новини > Новини Рівного
Автор: Ольга МАРТИНЮК Переглядів: 7078Інші статті рубрики:
Сьогодні Рівне зустріне полеглих Героїв "На щиті"
19 квітня, орієнтовно о 06:00-07:00 наше місто зустріне Героїв "НА ЩИТІ".
переглядів: 144
Прохолодна п'ятниця: яку погоду завтра чекати рівнянам?
Прогноз погоди на 19 квітня.
переглядів: 157
Серце не витримало жаху війни: прямо на позиції помер військовий з Рівненщини
На фронті помер відважний захисник своєї Батьківщини Михайло Курята, 1989 року народження.
переглядів: 541
У Рівному є гостра потреба в донорах крові: які групи підійдуть?
Наразі гостра потреба в крові різних груп виникла у Рівненському обласному центрі служби крові.
переглядів: 229
На Бандери у Рівному зіткнулися дві автівки
Сьогодні, 18 квітня, у Рівному трапилась дорожньо-транспортна пригода.
переглядів: 234