Ми у Facebook
08.06.2021, 10:23

Двоколісне диво: Ninebot Mini — найпопулярніший гіроборд серед українців

Гіроборди давно перестали вважатися простою підлітковою забавою. З кожним днем все більше людей відкривають для себе зручний та швидкий спосіб пересування, що дозволяє легко маневрувати й долати значні відстані, при цьому просто стоячи на невеличкій платформі.
За даними E-Katalog, в інтернет-магазинах України представлено понад 70 моделей гіробордів (https://ek.ua/list/1192/). І серед них є безсумнівний фаворит аудиторії: майже 17% користувачів порталу віддають перевагу моделі Ninebot Mini.

Ninebot Mini здатний розганятися до 16 км/год, при цьому долаючи до 30 км шляху на одному заряді. Попри компактні розміри, він легко витримує вагу не тільки дитини, а й дорослої людини до 120 кг. Потужний електродвигун дозволяє бордові долати підйоми до 15°, що важливо для комфортного пересування в міських умовах.

Кермова стійка з м’якими упорами для колін забезпечує додаткову підтримку. З метою підвищення безпеки виробник оснастив Ninebot Mini габаритними вогнями та передовою системою самобалансування для збереження рівноваги. Ще одна корисна опція моделі — можливість віддаленого управління зі смартфона через спеціальний додаток.

Скільки ж коштує таке задоволення? За даними E-Katalog, ціна Ninebot Mini в інтернеті коливається в діапазоні від 6 050 грн до 14 000 грн (станом на травень 2021 року). Ознайомитись зі списком продавців та їхніми розцінками можна на ek.ua.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ