Ми у Facebook
16.06.2021, 20:19

ДО УВАГИ ЖІНОК ЯКІСНА БІЛИЗНА РУЧНОЇ РОБОТИ В КИЇВСЬКОМУ АТЕЛЬЕ

Якщо жінка стежить за своїм зовнішнім виглядом: має доглянуте обличчя, волосся, фігуру і носить відповідний своєму віку і положенню у суспільстві одяг, і при цьому добре відчуває надзвичайно тонку грань між прагненням добре виглядати і неприродністю, - вона ідеальна. Але з чого розпочинається створення пристойного жіночого вигляду? Звичайно, - із нижньої білизни. Адже саме красива і якісна білизна здатна не тільки надавати сексуальності і витонченості всьому образу, але і вселяти впевненість. Про жіночу білизну й будемо говорити більш детально.

Яким варіантам наразі віддають перевагу представниці жіночої статі


Звичайно, - модним. Сучасний світ моди пропонує жінкам різні новинки нижньої білизни відповідно до уподобань, типу фігури і зовнішніх даних. Це можуть бути:

• комплекти зі стягуючою здатністю для пишногрудих жінок;
• чудові бюстгальтери “балконет”, що підтримують знизу і відкриті зверху. Цей фасон надає жіночим формам чарівності і ніжності;
• моделі “прованс” з рясними мереживами і сіточкою, флористичними і рослинними візерунками, що роблять жіночий вигляд надзвичайно милим і делікатним;
• трендова спортивна білизна, яка надзвичайно зручна під час занять спортом, вранішніх пробіжок;
• красиві ажурні комплекти з підтримуючими поролоновими вставками.



І все ж у всьому цьому різноманітті моделей традиційно леді віддають перевагу бюстгалтерам з незручними кісточками і бретельками, що давлять у спину, незважаючи на те, що на ринку нижньої білизни можна віднайти варіанти не тільки естетичні, а і функціональні, практичні і насамперед – зручні та комфортні. Беззаперечним фаворитом стала колекція свідомої білизни( дивіться детальніше тут: https://bralette.com.ua/).

Бралети – свідомий вибір


Бюстгальтери бралети − один з топових трендів жіночої нижньої білизни на сезон 2021-2022. Головною особливістю бралетта є те, що на вигляд цей вид нижньої білизни нагадує топ, в зв'язку з чим модниці дуже часто носять топ бралетти з відкритими і прозорими блузами або замість них.

Зважаючи на цю модну тенденцію, в Києві супермодні бюстгальтери наразі виробляє ательє «Bralette» і реалізує через однойменний інтернет-магазин. Знаковим є те, що виробництво відповідає принципам збереження довкілля та соціальної рівності: основні матеріали для пошиву - натуральна бавовна, якісне мереживо та сітка; для упакування – біорозкладні. Крім того, дизайнери ательє розробили різні моделі і виготовили вручну лекала, з допомогою яких бюстгальтери відшиваються в обмеженій кількості. Ціна виробу оптимально відповідає його якості. Продаються недорого.



Переваги бралетів:

• vестетичність, краса;
• зручність, підвищений рівень комфорту;
• екологічність; натуральність;
• високоякісна фурнітура підібрана в тон основної тканини;
• доступна вартість.

Кому підходить


За допомогою мереживної моделі вдасться домогтися ідеальної посадки по фігурі всім жінкам, але:

1. Дівчатам з маленькими грудьми з розміром чашки А, В підійде будь-який варіант топ браллета навіть з мінімальною підтримкою. Вони можуть собі дозволити бра-бандо, моделі з трикутною чашкою, виконані з тонкого мережива, а також стильні халтер-бра.
2. Дівчатам з великими грудьми - якщо розмір чашки С і більше, то до вибору бралетт варто підходити більш вибірково. Оптимальний вибір - моделі з формованою чашкою і всі вироби, доповнені широкими шлейками, еластичною стрічкою під грудьми. Допоможе кращій підтримці наявність підкладки.

Незалежно від розміру грудей, бажано вибирати бралетт з регулюючими шлейками.





На правах реклами