Ми у Facebook
22.06.2021, 15:36

Види браслетів Пандори: від мінімалізму до вичурної вишуканості

Особливості вибору браслетів Pandora: основні різновиди й варіанти поєднань різних аксесуарів.
Браслет Pandora — концептуальна прикраса, яка ніколи не вийде з моди, адже для кожної людини вона привносить якесь своє значення, нагадує пам’ятні дні чи зустрічі, закарбовує важливі рішення!

Найбільшою популярністю користуються саме срібні браслети, жіночі моделі з мінімалістичним дизайном. Проте існують ще й інші види браслетів Пандори, не менш цікаві моделі, які потребують підвищеної уваги.

Популярні різновиди браслетів Pandora


Зазвичай всі ювелірні прикраси від Pandora класифікують у залежності від матеріалу, з якого їх виготовляють:

• Срібло;
• Золото;
• Шкіра;
• Текстиль (тканина).

Срібні браслети Pandora


Класичний і мінімалістичний варіант, який однаково добре підходить як для романтичної вечері, так і для офіційного бранчу.

Браслети Pandora, виготовлені зі срібла, відрізняються за розміром і довжиною, різними видами застібок. Чималою популярністю користуються тематичні срібні браслети, до прикладу, Pandora Me, який виготовляють за допомогою якірного типу плетіння з круглою зручною застібкою.

Мінімалістичний плетений браслет Pandora Reflexions можна носити як самостійний аксесуар, який не потребує додаткових намистин. Відкритий браслет Moments чудово доповнить повсякденний стриманий діловий стиль, а змінні кінцеві заглушки й спеціальні розділювачі надійно фіксуються за допомогою спеціальної силіконової підкладки. Окремо варто виділити срібний браслет Moments з круговим плетінням, що дає змогу комфортно розміщувати на ньому улюблені намистини з однойменної колекції.

Золоті браслети Pandora


Дорогі й вишукані прикраси, які також можна сміливо поєднувати з різноманітними намистинами, кліпсами й шармами. Такий вид браслетів Пандора найкраще підходить для створення святкових вечірніх образів.

Особливо приваблює модель золотого браслета-слайдера, довжину якого можна регулювати самостійно в залежності від кількості одягнених намистинок. Не менш красиво й вишукано виглядає класичний браслет Moments у золотій інтерпретації.

Шкіряні й текстильні браслети Pandora


Ідеальний варіант для тих, хто прагне підкреслити свою індивідуальність, твердий характер і міцну силу волі. Оскільки шкіряний матеріал досить вибагливий, представлений браслет не рекомендують повністю заповнювати намистинами, а також знімати аксесуар перед довготривалим контактом з водою.

Ще одна “родзинка” таких браслетів — можливість обрати будь-який колір, до прикладу, стриманий чорний або ж яскравий червоний.

Отже, обираючи один із доступних видів браслетів Пандори, зважайте на особисті уподобання й не забувайте, що можна носити кілька аксесуарів одночасно!





На правах реклами