Ми у Facebook
30.06.2021, 23:21

Оплата частинами допоможе отримати одразу те, що хочеш

Іноді так буває, що можна «зачепитися» очима за якусь потрібну річ і тут же захотіти її купити. Але не завжди набереться потрібна сума для того, щоб заволодіти бажаним товаром. Як же бути у цій непростій ситуації? Адже бажаючих її отримати (ще й за хорошою ціною), може бути дуже багато. Виходом з цієї ситуації може бути оплата частинами Frisbee.

Що це за сервіс?


Frisbee – новий сервіс для оплати покупки частинами, за допомогою якого можна зручно (і вигідно для себе) розпланувати власні витрати, отримавши омріяну річ і не витративши всі гроші.

Варто зазначити, що Frisbee пропонує вам кілька календарних планів, тому дуже зручно вирахувати свої витрати без особливих трат для бюджету:

• Протягом 45 днів.
• Рівними частинами за 3 місяці.

Аби ним скористатися, слід просто виконати кілька простих дій:

1. Зайти на сайт, який співпрацює з Frisbee.
2. Обрати у кошику Frisbee як метод оплати, після чого ви одразу потрапите на сторінку цього ресурсу.

Чим зручний метод оплати частинами?


Такий метод оплати доволі зручний. І має очевидні переваги, ніж позичати гроші у банків, або у друзів. У першому випадку, позички у фінустанов, ладні обернутися у тяганину з паперами, співбесіди, а також необхідність витрачати свій час на зустрічі «у реалі», що не тільки забиратиме ваші сили, але й псуватиме настрій, адже примушуватиме вас проходити таку неприємно процедуру, як оцінка вашої особистості, кредитної історії. Позичати у друзів – це теж не варіант, адже можна неодноразово зіткнутися з відмовою, а також і друзів, оскільки часто доводиться позичати у друзів, а віддавати уже недругам. Frisbee дозволить уникнути цих неприємностей.

Саме ця технологія дає можливість робити покупки миттєво, не витрачаючи надмірних грошей, оскільки з легкістю можна розрахувати бюджет і не влізти у борги. Варто розуміти, що нові часи пропонують новітні методи здійснювати покупки і розплачуватися за послуги. Тож варто звертати увагу на подібні сервіси, особливо на новітні, які тільки набирають у силі. Наприклад, як Frisbee.

Чим ще цікаве Frisbee?


Сервіс володіє кількома корисними рисами:

• Послуга пропонує модифікації не тільки для фізичних осіб, але й для бізнесу – можна вдосконалити свій сайт опцією оплати від цього стартапу. Ресурс дає можливість розпочати співпрацю для інших бізнесів, які теж турують свій шлях на ринку.

• Це новий сервіс, який активно і постійно розвивається, тож попереду усіх користувачів очікують бонуси і акції, а також інші «знаки прихильності».

• Frisbee дає можливість швидко і зручно оформити оплату частину, просто обравши зручний графік виплат.

• Frisbee пропонує широкий спектр послуг та товарів, за які можна заплатити частинами: від автозапчастин до самоосвіти й особистого розвитку.

Frisbee – новітній і зручний спосіб оплати, яким можна скористатися і дізнатися більше, перейшовши за посиланням: https://frisbee.ua/uk/





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ