Ми у Facebook
22.07.2021, 17:37

Купити чоловічі шорти

Купити якісні стильні шорти - завдання номер один для хлопців, які хочуть насолоджуватися сонцем і створювати яскраві легкі аутфіти. Вибір сучасних чоловічих шорт настільки різноманітний, що можна легко знайти моделі, як для ділових або романтичних зустрічей, так і для спортивних заходів, вечірок і пляжу.
Вибрати по-справжньому якісні моделі можна на сайті https://bolf.ua/rus_m_Мужская-одежда_Шорты-1952.html - там представлений широкий вибір чоловічих новинок, де кожен знайде щось для себе.

Які чоловічі шорти купити


В першу чергу слід визначитися з метою. Якщо в пріоритеті тривалі прогулянки по місту, тоді можна розглянути джинсові моделі. Якщо ж ви бажаєте відвідувати в них робочий офіс, тоді вам підійдуть бавовняні шорти нейтрального кольору. Для пляжних зустрічей вибираються яскраві моделі, а якщо ви маєте намір в них ще й пограти в м'ячик, тоді слід звернути увагу на шорти середньої довжини.

Так чи інакше, у вашій шафі повинне бути хоча б два види: для повсякденних прогулянок і для пляжу.

Сучасні моделі відмінно підійдуть не тільки для прогулянок по скверах і місту - в них ви можете відправитися в кіно або ресторан.
Сучасні шорти
Значення сучасних шорт сильно відрізняється від того, що було ще пару десятків років тому. Якщо раніше під шортами розумілися короткі штани, які можна носити на пляжі або відправитися в спортивний зал, то сьогодні це предмет гардероба, який може бути задіяний і casual, і в діловому стилях.
Вони відмінно гармонують з класичними футболками, фланелевими сорочками, поло, лонгсліви, худі - абсолютно з усім.

Відносно взуття, то тут теж як такі обмеження відсутні: кросівки, відкрите взуття, пляжна, міська - все відмінно поєднується з бавовняними і джинсовими шортами.

Для пляжних вечірок і раніше актуальний шорти-плавки, в яких можна не тільки купатися і засмагати, а й пограти в м'ячик, бадмінтон або позапускать фрісбі.

Як вибирати чоловічі шорти


Вибір шорт безпосередньо залежить від ваших цілей і статури. Сьогодні найбільшою популярністю користуються моделі середньої довжини, але є деякі винятки. Наприклад, хлопцям і чоловікам високого зросту бажано придивитися з подовженим фасонів.

Для пляжних заходів вибирайте яскраві літні кольори. Але от якщо ви задумалися над бавовняними або джинсовими шортами, то тут вже краще намагатися зберігати нейтралітет і вибирати стримані відтінки: чорний, сірий, темно-синій і т.д.

Великий вибір чоловічих шорт представлений на сайті магазина Bolf.





На правах реклами