Ми у Facebook
25.07.2021, 15:47

Українці поволі, але впевнено збирають медалі на Олімпійських іграх в Токіо

ілюстративне фото з prm.ua

Від початку престижних змагань, українські атлети увірвалися на призові місця, збираючи нагороди.
Першу медаль з українських спортсменів вчора, 24 липня, виборола дзюдоїстка Дар'я Білодід, яка у ваговій категорії до 48 кілограм здолала ізраїльтянку Ширу Рішоні й здобула бронзу.

"Сьогодні я завоювала бронзу на Олімпійських іграх в Токіо.Після поразки за вихід у фінал я була пригнічена, розбита і зовсім не налаштована на боротьбу за бронзу, я хотіла відмовитися від усього цього, так як моя головна мрія вже не збулася. Настрій був на нулі. Єдине, що змотивувати мене, це останні мамині слова перед виходом на татамі: «Виграй цю медаль заради мене». І я це зробила, заради неї і тата. Тому що вони заслужили цю медаль і присвячую її я їм.

Спасибі вам, рідні! Ви завжди були поруч, підтримували мене, коли хотілося здатися і знаходили потрібні слова, щоб я продовжувала йти.

Зараз я усвідомлюю цінність цієї медалі, для мене вона відбивається золотом, тому що ми пройшли через стільки труднощів і перешкод і все таки дійшли до фінішної прямої, нехай не так як хотілося б, але з медаллю і історією на все життя", - написала Дар'я БІЛОДІД на своїй сторінці у мереж Фейсбук.

І вже сьогодні, 25 липня, український спортсмен здобув медаль на Олімпіаді.

Український шпажист Ігор Рейзлін поступається у півфіналі французу Роману Каннону (10:15), але вириває перемогу у напруженому поєдинку за третє місце в італійця Андреа Сантареллі (15:12) і приносить Україні другу нагороду на XXXII Літніх Олімпійських іграх у Токіо.

Про це написала НОК України у мережі Фейсбук.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ