Ми у Facebook
27.07.2021, 08:30

Чому іноземним працедавцям невигідно шукати працівників в Україні самостійно?

Для будь-якої компанії при пошуку працівників важливо знайти їх швидко та якісно. Останнє означає, що люди повинні максимально відповідати вказаним вимогам. Однак при прямому контакті між працедавцем і кандидатами це виявляється досить важким завданням. Відсіяти безліч претендентів та вибрати серед них найкращих – робота, яка потребує багато часу та зусиль.
Якщо ж компанія іноземна, завдання для неї стає ще складнішим. Саме тому пошук кандидатів по вакансії в Польщі краще проводити за допомогою спеціалістів, які працюють безпосередньо в Україні. Це дозволить уникнути кількох поширених проблем.

Помилки в резюме


Часто шукачі роботи навмисне вказують невірні дані в резюме, аби відповідати вимогам компанії. Наприклад, вам потрібні люди з досвідом роботи в будівництві. Щоб працевлаштуватися, кандидат може підтвердити такий досвід, але не мати його насправді. Для працедавця це обертається марно витраченим часом, складнощами з працевлаштуванням і звільненням, неякісно виконаною роботою. Важливо ретельно перевірити інформацію, перш ніж схвалити кандидатуру. Інколи помилок припускаються й ненавмисне, а через звичайну неуважність.

Великий масив інформації


У відповідь на привабливу вакансію надходить так багато резюме, що ретельно обробити їх усі практично нереально. Працівники відділу кадрів мають й інші справи, і щоразу перевантажувати їх не можна. Тому краще просто доручити «чорнову» роботу сторонній організації. Українські спеціалісти проведуть відсіювання усього зайвого і підберуть саме тих працівників, які вам потрібні.

Індивідуальна невідповідність


З самого лише резюме важко зрозуміти, чи дійсно кандидат є тією людиною, яку ви шукаєте. Скажімо, для роботи на фабриці потрібні фізично сильні чоловіки, а шукач роботи не надто відповідає таким вимогам. При цьому інформація про досвід, освіту, тощо з його резюме може бути просто ідеальною. Однак особисте спілкування ставить все на свої місця.

Навіщо потрібна допомога?


У рекрутерів є конкретне завдання – укомплектувати штат замовника в точній відповідності до його вимог. Спеціалісти отримують гроші за результат, тому зацікавлені у швидкому та ретельному відборі кандидатів. Для замовника-працедавця це означає суттєву економію часу та коштів як наразі, так і в довготерміновій перспективі. З’являється можливість скоротити кількість штатних працівників кадрового відділу, або ж навіть відмовитися від нього зовсім.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ