Ми у Facebook
27.07.2021, 08:44

Коли потрібен митний брокер

Коли ви відправляєте товари з однієї країни в іншу, митне оформлення є обов'язковою частиною процесу доставки. Перш ніж ваш вантаж зможе покинути порт відправлення, вам необхідно отримати дозвіл на експорт. Точно так само, перш ніж ваш вантаж зможе офіційно в'їхати в країну призначення, потрібно митне очищення. Що потрібно зробити, перш ніж очікувати вантаж з-за кордону і відправляти його – читайте далі.

Виберіть митного брокера


Митні брокери – це експерти в галузі логістики, які:

· Полегшують процес митного оформлення;
· Гарантують, що ваш вантаж відповідає всім стандартам, законам і правилам імпорту та експорту товарів;
· Створюють митний вхід;
· Допомагають з усією необхідною документацією, митами, податками і платежами.

Дізнатися більше ви зможете за посиланням https://vrgroup.ua/uk/mytno-brokerski-poslugy/.

Перевірте обмеження на імпорт і експорт в певних країнах


Перед відправкою товарів ви зобов'язані переконатися, що ваш вантаж дозволений до вивозу з країни походження і йому дозволений в'їзд в країну прибуття.

Переконайтеся, що ви дотримуєтеся торгові угоди


Торгові угоди впливають на міжнародну торгівлю і визначають тарифи і мита, які країни накладають на імпорт і експорт. Деякі торговельні угоди можуть бути вам корисні, наприклад, угода про вільну торгівлю, але вони також можуть обмежувати ваші можливості.

Перевірте наявність товарних знаків і авторських прав


Захист вашої інтелектуальної власності (ІВ) при експорті та гарантія того, що ви не порушуєте чужу ІВ при імпорті ваших товарів в зарубіжну країну, є ключовим моментом.

Коли ви експортуєте, ви зазвичай не отримуєте переваг у вигляді патентів, товарних знаків, реєстрацій і захисту авторських прав в вашій країні. Це може мати мало значення для країни призначення. Крім того, ви, звичайно, не хочете, щоб ваші товари були конфісковані при в'їзді в країну-імпортера, тому що вони сприймаються як підробка аналогічного місцевого продукту.

Вивчіть свого постачальника і покупця


Вкрай важливо, щоб ви перевіряли всі сторони, які беруть участь у вашому ланцюжку поставок, такі як постачальники і покупці, за списками осіб з обмеженим доступом.

Дотримуйтесь вимог до упаковки


Правильна упаковка важлива для того, щоб ваші продукти були доставлені в цілості й схоронності. Однак ви також повинні дотримуватись особливих вимог до упаковки, які застосовуються до певних товарів (наприклад, аерозолів, спреїв, ліків) в країні походження або призначення.





На правах реклами